با شوهرم دعوا کردم اما ب مهمان ک نمیشه حرف زد من خودم با اینکه محجبه ام اما کاری ندارم کسی حتما محجبه باشه اما اینجوری ن دیگه بازم روم نمیشه اما حرفی بزنم نگرانم الان
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
به دختر داییت بگو دوست ندارم کسی تو خونه ام اینجوری برگرده این موضوعات شوخی بردار نیست من خودم یه کیس دیدم مرد با دختر خاله خانوم به خانوم خیانت کرده بود بعد از مرد دلیلش پرسیدن گفتن تقصیر خانومم بود همش دختر خاله اش میآورد خونمون منم مرد م
ب دلیل کاری اومده پیش من برا مدتی ی اتاق دادم بهش اما وقتی میاد بیرون رعایت نمیکنه یعنی روزای اول خو ...
عزیزم هر کسی نظری داره منم نظر شخصیم رو میگم.از اول بناتون اشتباه بود ک آرامش زندگیتون رو بهم زدین.گویا این دختر حد و حدود خودش رو نمیشناسه کم سن و سالم نیس.
الان نشون بدین نارضایتیتون رو از حضورش.
درسته ب رفتار همسرتون هم بستگی داره ولی سری ک درد نمیکنه من باشم دستمال نمیبندم
﷽من خوבمم ..نـہ تنـבیسے از اونچـہ ڪ בیگراט میپسنـבט .. نـہ تقلیـבے از اونچـہ ڪ بهش باور نـבارم .. من با تمام کم و کاستیا خوבمم ـٖؒ