2777
2789
عنوان

عصبی شدم دارم خودخوری میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1088 بازدید | 82 پست
وا ینی چی خب بهش بگو،این چ وضعیه

با شوهرم دعوا کردم اما ب مهمان ک نمیشه حرف زد من خودم با اینکه محجبه ام اما کاری ندارم کسی حتما محجبه باشه اما اینجوری ن دیگه بازم روم نمیشه اما حرفی بزنم نگرانم الان 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم شما بگو ب جاست یا ن همش میگم دختر فکر کن خارج داری زندگی میکنی دختر داییم با تاپ بی سوتین تو ...

عزیزم واقعا موندم چرا چنین حماقتی مرتکب شدی

پس فردا مطمئن باش که زندگیت رو به باد میده

هیچ زنی به زندگی شما رحم نمیکنه

هیچ مردی هم صد در صد قابل اطمینان نیست.

خود دانی

که بعدا نیایی تاپیک خیانت و حماقت بزنی

استارتر ببخشید به تاپیک بی ربطه

یه نی نی ده ماهه دارم و ریزش موهام هنوز ادامه داره 

میدونم این دوره گذران هست و خوب میشه اما خیلی فکرم درگیرش شده کسی بجز مولتی ویتامین اینا راه دیگه سراغ داره

با شوهرم دعوا کردم اما ب مهمان ک نمیشه حرف زد من خودم با اینکه محجبه ام اما کاری ندارم کسی حتما محجب ...

میفهمم،شوهرتو یه چن روز بفرس خونه مادرش

والا من تو خیابون اینجور زنارو میبینم یقه هاشون باز میزارن چاکو میندازن بیرون اینقد نارحت میشما،نمیفهمم قصدشون چیه،خب مام میتونیم ولی حیامون نمیزاره

[آزُرده تَرَینَم گَرچه کَم آزارتَرَینَم ^^🐳] 

به دختر داییت بگو دوست ندارم کسی تو خونه ام اینجوری برگرده این موضوعات شوخی بردار نیست من خودم یه کیس دیدم مرد با دختر خاله خانوم به خانوم خیانت کرده بود  بعد از مرد دلیلش پرسیدن گفتن تقصیر خانومم بود همش دختر خاله اش میآورد خونمون منم مرد م 

روم نمیشه میگم بهش برمیخوره بگه ب شوهرت مگه چشم دارم  ب هردوشون اعتماد دارم اما واقعا اذیتم

ربطی به چشم داشتن نداره 

خونه ی شما مثل خونه ی خودش نیست

فقط آدم هایی که پر از عقده هستن میتونن بقیه رو قضاوت کنن و بهشون تهمت بزنن چون خودشون میخواستن اون کارا رو بکنن اما نتونستن 
ب دلیل کاری اومده پیش من برا مدتی ی اتاق دادم بهش اما وقتی میاد بیرون رعایت نمیکنه یعنی روزای اول خو ...

عزیزم هر کسی نظری داره منم نظر شخصیم رو میگم.از اول بناتون اشتباه بود ک آرامش زندگیتون رو بهم زدین.گویا این دختر حد و حدود خودش رو نمیشناسه کم سن و سالم نیس.

الان نشون بدین نارضایتیتون رو از حضورش.

درسته ب رفتار همسرتون هم بستگی داره ولی سری ک درد نمیکنه من باشم دستمال نمیبندم

﷽‌من خوבمم ..نـہ تنـבیسے از اونچـہ ڪ בیگراט می‌پسنـבט .. نـہ تقلیـבے از اونچـہ ڪ بهش باور نـבارم .. من با تمام کم و کاستیا خوבمم ـ‌ٖؒ
بابا حرص نخورید الکی خود اسی راضیه شما چتونه بریم تاپیک بعدی  

خب نباید عادی باشه اینجور چیزا

فقط آدم هایی که پر از عقده هستن میتونن بقیه رو قضاوت کنن و بهشون تهمت بزنن چون خودشون میخواستن اون کارا رو بکنن اما نتونستن 
مردش باید درست باشه با عالم و ادم که نمیشه کات کرد 

با احترام نظر شخصیم رو گفتم

﷽‌من خوבمم ..نـہ تنـבیسے از اونچـہ ڪ בیگراט می‌پسنـבט .. نـہ تقلیـבے از اونچـہ ڪ بهش باور نـבارم .. من با تمام کم و کاستیا خوבمم ـ‌ٖؒ