2777
2789
عنوان

چرت ترین خوابی ک دیدید چی بوده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 255 بازدید | 74 پست
چند شب پیشم خواب دیدم عاشق امیرخان شدم بازیگر هندیه 🥴🥴🥴🥴🥴🥴🥴🥴🥴

خواب عاشق شدن چ جوریه؟ 

میگن اگه میخوای بدون مشکل رانندگی کنی باید فکر کنی همه راننده های اطرافت دیونه اند اما  من میگم اگه میخوای راحت زندگی کنی فکر کن همه آدما دیونه اند ⬅️دیگه ن از کارهاشون ناراحت میشی ن از حرفاشون 🙃💜💙💚💛❤️❤️🖤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هیچی با مادرش اومد خونمون نشسته بود فقط

آخی🖤 خدا بیامرزش 

میگن اگه میخوای بدون مشکل رانندگی کنی باید فکر کنی همه راننده های اطرافت دیونه اند اما  من میگم اگه میخوای راحت زندگی کنی فکر کن همه آدما دیونه اند ⬅️دیگه ن از کارهاشون ناراحت میشی ن از حرفاشون 🙃💜💙💚💛❤️❤️🖤
وخواب گوشواره بعد این خواب هرچی غمه قصه اومد تو زندگیم یادمه

البته میگن نباید خواب و بد تعبیرکنی

مثل عاشق شدن تو بیداری😆😆😆😆😆😆😆

😂 آخه باهاش باشی و .. یا خواب ببینی ازدواج کردی باهاش همه قابل درکه اما تو خواب عاشقش بشی عجیبه😅

خواب تجاوز ،خواب بهشت،خواب خونه ،خواب جن ،خواب خواب پسرخاله ،خواب دریا کدومو برات تعریف کنم همیناذیا ...

منم خواب زیاد میبینم چند روز پیش خواب دیدم یه مرده ک ریش های تیزی داشت هی ب و س م میکرد بعد ک از خواب بیدار شدم صورتم میسوخت😖 تو خوابم هم دقیقا همین صحنه ایی ک از خودم موقعی ک رو تخت دراز کشیدم و میدیدم

خوابای تکراری هم میبینید؟

آره مثل اینکه یه نفر تو کوچه امون نصفه شب داره دنبالم میکنه و من نمیتونم فرار کنم 

آره مثل اینکه یه نفر تو کوچه امون نصفه شب داره دنبالم میکنه و من نمیتونم فرار کنم 

منم خواب فرار خواب گم شدن

تو فکرم از نی نی سایت خداحافظی کنم ... فکر کنم دیگه مناسب سن و سال و حال و هوای ما نباشه  ... حالا تا ببینیم...   
بعضی موقها خوابم عین فیلمه بیدار میشم دوباره میخوابم ادامه داره😂

من رو خوابام تسلط دارم خودمو میتونم بیدار کنم یا اگه وسط خواب خوب بیدار شم سعی میکنم بخوابم تا ادامه اشو ببینم ک غالبا میبینم

منم خواب زیاد میبینم چند روز پیش خواب دیدم یه مرده ک ریش های تیزی داشت هی ب و س م میکرد بعد ک از خوا ...

😐😐اینو جدی بگیر دعا بگیر

دوستدار خواب ،غذا،گوشی😐کسیم ک خدا رهاش کرده ودوسش نداره😭

بقران دارم راست میگم

من خوابایه وحشتناکی میبینم نمیدونم دکتری چیزی دارع یانع

مثلا دیشب توخوابم سه تا خواب دیدم

اولی وحشتناک بود این بود ک ی بچه نوزاد تواب جوشیدست وزندست وتکون میخورع😭😭😭😭

دومی این بود منو شوهر دارم میریم مسجد کنارمسجد دارن میوه میفروشن

سومی این بود منو شوهرم توخواب دعوامون شد پرتم کرد ی چیز تیز رفت تو سرم

همش ازاین خوابامیبینم دارم دیوونه میشم

البته میگن نباید خواب و بد تعبیرکنی

دقیقا بعد این خواب هرچی عذاب الهی بود غم بود تو زندگیم اومد😐وتو واقعیت گوشواره طلام گم شد

دوستدار خواب ،غذا،گوشی😐کسیم ک خدا رهاش کرده ودوسش نداره😭