میگن اگه میخوای بدون مشکل رانندگی کنی باید فکر کنی همه راننده های اطرافت دیونه اند اما من میگم اگه میخوای راحت زندگی کنی فکر کن همه آدما دیونه اند ⬅️دیگه ن از کارهاشون ناراحت میشی ن از حرفاشون 🙃💜💙💚💛❤️❤️🖤
میگفتی خواب خوب میومدم تعریف میکردم😂🌻🍃 کابوس زیاد دیدم کلا خوشم میاد کابوس هام هم همه ...
خب کاراگاه شو😂😂 کابوس های من همش فرار و اذیته
خوابای خوبم هم عاشقی سلطنت بهشت خارج و...
خوابای خوبت راجب چیه؟ کلا هرچی آدم دوست داشته باشه یا تو فکرش باش رو خواب میبینه
سلاله اسم واقعیش فاطمه نیست؟
میگن اگه میخوای بدون مشکل رانندگی کنی باید فکر کنی همه راننده های اطرافت دیونه اند اما من میگم اگه میخوای راحت زندگی کنی فکر کن همه آدما دیونه اند ⬅️دیگه ن از کارهاشون ناراحت میشی ن از حرفاشون 🙃💜💙💚💛❤️❤️🖤
خب کاراگاه شو😂😂 کابوس های من همش فرار و اذیته خوابای خوبم هم عاشقی سلطنت بهشت خ ...
خوابای خوبم مذهبی معنوی ان
نه اسمش ابتسام
...من یک دختر ۱۷ ساله ام☀️. دیگه ۱۷ سالم نیست ۱۹ سالمه زود بزرگ شدیم نه؟ دختری از تبار خورشید☀️همانندخورشید میدرخشم ☀️و همانند خورشید خونگرم☀️عاشقانه دوستتون دارم❤❤😍یک دختر آذرماهی شیطون بلا😛سرآشپز متوسط ولی به زودی حرفه ای میشم😊👩🍳نویسنده ✏📚 عاشق شعرخوانی 🎶 و شعر سرودن📯 خیاط✂️ عشقِ مدیتشین 🧘♀️ نقاش 🖌 عاشق عکاسی📸 یه دختر ماجراجو و کنجکاو💃اهل ورزش 🏋️♀️عاشق اسب سواری🏇تا به الان ۱۰ بار سوار شدم😃😂حامی کودکان کار💛بیاید دست به دست یک دیگه بدیم که هیچ کودک کاری تو دنیا نباشه اونا محکوم به اینگونه زندگی کردن نیستن❤ بشدت اهل معاشرت و اجتماعی🤪😙 هر سوالی داشتی با حوصله جواب میدم😊 بدی کنی با خوبی جواب میدم. خوبی کنی دو برابر خوبی می بینی☺️💛 عاشق خدا و اهل بیت .. عاشق امام رضا..عاشق امام زمان... 🌈عاشق پیشرفت 🌟دختری با پشتکار قوی🌝 درسخون ♥️ یه دونده ی حرفه ای هستم که بابتش ۲ تا مدال طلا دارم😂🤪 و در آخر هذا من فضل ربّی💚هرچه دارم از خداست....من مجنون علی اکبرم .. میشه برای ظهور آقا امام زمان یه صلوات بفرستی سپاسگزارم❤🍃
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
ب خواهرم گفتم ترسیده بود آخه ذستشو گذاشته بود روی شکمم و خیلی گرم بود بیدار شده بودم گرمای رد دستشو هنوز حس میکردم😖😣کلا همه معتقداند اتاقم سنگینه اما ب نظرم اینا الکیه
بقران دارم راست میگم من خوابایه وحشتناکی میبینم نمیدونم دکتری چیزی دارع یانع مثلا دیشب توخوابم سه ...
شاید الان فکرت درگیره یا حال روحیت خوب نیس منم یه مدت همش خوابای بد میدیدم اینکه یکی داره خفم میکنه یا اینکه ازدواج کردم و یه مرد دیونه ک همش ازش میترسیدم بود و ...
دیشب خواب دیدم دارم دستامومیشورم شوهرم به جای مایع دستشویی اشتباهی اسید ریخت رو دستم یهو دستم ...
چ کابوس ترسناکی
ن عزیزم حزر امام جواد بگیر،،،، واگه دوست داشتی درخواست دوستی بده فردا برات دعا بفرسم بنویس باخودت دا ...
من جدیش نگرفتم کابوسه دیگه
همیشه ک نع ولی از هر ده تا خوابم ۷ تاش اینجوریه وقتی بیدارمیشم همش اون صحنه ها میاد جلو چشمم همش میت ...
سعی کن ب چیزای بد فکر نکنی و اگه ناراحتی یا حال بدی داری برطرفش کنی من از وقتی راحت تر گرفتم زندگی و دیگه از این خوابا نمیبینم