2777
2789
عنوان

واسه ریزش مو چی خوبه😖

186 بازدید | 13 پست

ی مدتیه ریزش مو گرفتم قبلا کرونا مبتلا شدم میگن عوارض اونه چیکار کنم جلوگیری شه؟

‏علم بهتر است یا ثروت؟هیچکدوم، یه دلِ خوش، یه خیالِ راحت، یه زندگیِ ساده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من مشاوره پوست و مو هستم به واتساپم پی ام بده راهنماییت کنم

۰۹۱۰۹۰۵۶۰۱۳

نصف زندگیم صرف این شد به آدمهای مهم زندگیم بفهمونم باباااااا من دشمنت نیستم با من نجنگ ..... دلم میخواد سی کیلو کم کنم واسم صلوات بفرستید تا بتونم ......هرکس امضامو بخونه صلوات نفرسته تا فردا یک کیلو چربی اضافه می‌کنه از من به شما نصیحت 😁😁😁😁
برا ریزش موعه؟ برای ریزش مویی ک بخاطر تیروئید کم کار هم اثر داره ؟

نمیدونم من چون رزیم لاعری گرفتم وحشتناک موهام میریخت کسی این و بهم گفت خدا خیرش بده مشکلم حل شد بعد از اونم من به دو نفر گفتم اونا هم خوردن ریزش موهاشون قطع شد

ینک اینا تاثیر نداره.منم بعد کرونا دسته دسته میریخت.برو دکتر عزیزم.برا من یه قرص یه شامپو و یه لوسیو ...

اها ممنون از راهنماییت

بیوتین ۱۰۰۰ بخر روزی یه دانه بخور عالیه 

تا چ مدت بخورم جواب میده چون من اهل قرص خوردن نیستم هی یادمم میره

اگ سابقه ریزش مو نداشتی و ارثی ندارین ریزش موهایی ک بخاطر کرونا میریزه فوق العاده وحشتناک و چیزی نزدیک روزانه تا ۴۰۰ تار مو میاد اگ همچین حالتی دارین ب احتمال ۹۹ درصد عوارض کروناس ک تا ۶ ماه موها میریزن بعد از اون کم کم بر میگیردن