yasamiiiiiiiin مدیر استارتر عضویت: 1400/03/31 تعداد پست: 527 عنوان مهمانی صبحانه 507 بازدید | 28 پست برا جمعه صبحونه مهمون دارم لطفا خانومای با سلیقه یکم راهنمایی کنین چیا خوبه واسه صبحانه سرو کنم 1400/06/10 | 21:46 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
گلرخدو عضویت: 1397/09/25 تعداد پست: 28698 کله پاچه وقتی جوابتو نمیدم یعنی نظرتون برام مهم نیست . خودتونو خسته نکنید .
77marymkarimi عضویت: 1399/06/09 تعداد پست: 2945 پنیر.خیارگوجه تخم مرغ زیتون شیر و... محمدشاهانم نفس مامان خیلی تنهام😭اندازه ی زمین واسمون هادلم برات تنگه پسرقشنگم چقدزودتنهام گذاشتی بعد۴سال اومدی فک کردم خوشبختیمون کامل شدباامدنت اماسهم من ازتوفقط۲ماه و۲۱روزبودمن اونقدرام که نشون میدم قوی نیستم برگردهمه کسم💔
75maleni عضویت: 1398/09/30 تعداد پست: 1270 کله پاچه عالییی دلتنگ بودن حس نبودن کسی ست,که وجودت یکباره تمنای بودنش را میکند...دلتنگتم مامان مهربانم
moon___sa عضویت: 1399/12/12 تعداد پست: 9478 نفری ی الکل ضد عفونی با ی ساندویچ نون پنیر بده دستشون و بفرستشون خونه تا موج هفتم راه نیفتاده 😂😑 واستا ببینم کوش کوش کوش👀 کجا دررفت وووش ووش ووش🤤 چقد ناز بود موش موش موش🤤😲🤩 همه کارا از دم تاپ ناچ😝تاپ ناچ😝 پاره کردم قاچ قاچ قاچ قاچ😂 فردا رو بیخیال تا هست امروز🌺 به هرحال هرسال برگا رنگ میگیرن ی چند ماه سبز🌿آخر با زرد میمیرن🍂تابستون رفت سرما تنمو افتاده کرد❄ توی خماری و صبر عین معتاد کرک🤤 ولی زیر گریه پاییز خیس نمیشیم🌦زمستونم سوییس نریم میریم پیست دیزین🛹 بهارم که هوا ابر فقط بوی خوب داره☁️که داره به ما میگه تابستون توراهه🏝 زندگی میکنیم امروزو انگا فردایی نیست🌙💃نمیخوام برم زوده😃این داستانمونه🌙با تو داغونم خوبه😍🌙💎
بولگاریahw عضویت: 1399/05/13 تعداد پست: 9168 ماواسه مهمونی صبحونه فقط حلیم و آش ،نون پنیر کرهتمام ما زنده به آنیم که آرام نگیریم🌺موجیم که آسودگی ما عدم ماست🌺ما نسل به نسل درپناهت هستیم یاحسین❤فَفَرِج عَنّا بِحَقِّهِم فَرَجَاً عاجِلاً قَریبا🌺یاصاحب الزمان ادرکنی ولا تهلکنی 🌺
عروس_نمونه عضویت: 1400/04/04 تعداد پست: 3240 هرچند ک تو این شرایط مهمون صحیح نیس ولی املت و نون و پنیر و مربا و کره و گردو