2777
2789
عنوان

مشکل دفورمیتی پا کودک 2 ساله

423 بازدید | 16 پست

سلام پسرم 21 ماهشه و پاشو بد میذاره. نمیدونم دقیقا مشکل چیه زانو ها به هم میچسب ولی مچ فاصله داره. حالا من فکر میکنم یا مشکل پای ضربدری داره یا مچ پاش به خارج یه کم چرخش داه. 

تو گوگل زدم گفت تا 7 سالگی ممکنه اصلاح شه

همسرم میگه تو این کرونا کجا میخوای بری؟ 

ولی من خیلی ناراحتم میگم ببرم دیر نیست چند ماه عقب بیفته؟ 

تورو خدا کسایی که تجربه دارن بیان بگن

دارم دیوونه میشم

خدایا شکرت بابت همه ی چیزهایی که بهم دادی مخصوصا پسره نازم که جونم بهش بنده. 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حتما ببرش تا کوچیکه و استخون نرم راحت اصلاح  میشه

به نظرتون چند ماه صبر کنم تا کرونا کمتر شه پشیمون میشم؟ 

به نظرتون چند ماه صبر کنم تا کرونا کمتر شه پشیمون میشم؟ 

عزیزم من که نمیدونم کرونا کی تموم میشه ..ولی من بودم ماسک میزدم خودمو بچم میبردمش پیش متخصص 

پسر من از مبل افتاد دستش باد کرده بود بردم عکس گرفتن .دکتر گفت نشکسته استخون نرمه فقط خم شده .تا استخون نرمه زود ببرینش 

عزیزم من که نمیدونم کرونا کی تموم میشه ..ولی من بودم ماسک میزدم خودمو بچم میبردمش پیش متخصص  ...

بله حق باشماست باید ببرم بیمارستان طب کودکان. اونم میگه برای اولین نوبت باید حضوری بیاید☹️

ببین این شکلی می ایسته ؟

دکتر خوب سراغ دارید؟ چیکار کنم؟ خیلی خفیف هست ولی اراده دیگه  باید اصلاح شه 

آره تقریبا همینه اما خیلی خیلی خفیف تر

صافی کف پا هست برا دختر من شدید هست البته الان هم خم شده صاف نمی ایستاد 

من اصفهانم صد تا دکتر رفتم همه گفتند کفش و کفی  اما ۱ دکتر که فوق تخصص اطفال و ارتوپد بوند گفتند تا وقتی درد نداره هیچ کاری لازم نیست من طبق نظر ایشون پیش رفتم دکتر محمد علی تحریریان حالا نمی دونم شما کجا هستید .

صافی کف پا هست برا دختر من شدید هست البته الان هم خم شده صاف نمی ایستاد  من اصفهانم صد تا دکتر ...

من تهران هستم. امروز با کسی صحبت کردم میگفت تا از پوشک نگیری اصلا راجب راه رفتنش نمیشه نظر داد. گیج شدم بخدا

من تهران هستم. امروز با کسی صحبت کردم میگفت تا از پوشک نگیری اصلا راجب راه رفتنش نمیشه نظر داد. گیج ...

اگه پوشکیه زوده نگران نباش دکتر دختر منم می گفت خیلی مهم نیست خصوصا تا درد ندارن مثل تفاوت چهرههاست