2777
2789
عنوان

دعوا با مامانم

673 بازدید | 40 پست

به خدا دیگه خسته شدم نمیکشم دیگه 

مامانم ک وسواس تمیزی داره همش گیر میده ولی این اشکال نداره سعی میکنم مراعات کنم

همش بد منو به خانواده میگ و طرفدار داداشمه مثلا داداشم یه کاری میکنه به بابام میگ من اینکارو کردم با اینکه داداشم بزرگه 

سر یه اتفاقی حساسیت دارویی یه عالمه جوش زدم بهم میگ وای چقد زشت شدی وای دیگ پوستت خوب نمیشه وای حالا چیکارت کنیم اخه ب من میگ ت خونه بیرون نیا اینجور نبینند انگار جوزام دارم�🥲

به خدا دارم دستش دیونه میشم هر چی ت خونه کمکش میکنم نمیبینه بابام ک میاد میگ همش ت اتاق خواب یا داره با گوشی بازی میکنه

خیلییی خسته شدم از دستش تو رو خدا اگ راهکاری دارین بگین بهم😪

اینم بگم دلسوز هم نیس یه جورایی انگار از من متنفره چند روز پیش دل درد داشتم میپیچیدم به خودم با بابام رفتن بیرون بابام گفت حالش خوب نیس گفت من ک نمیتونم اسیر او باشم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای منم تو سن و سال شما بودم خواهرم همش بهم میگفت تو شبیه فلانی هستی(یکی از آشناهامون که نچسبه)هرسری منو به یکی ربط میداد کلا اعتمادبه نفسمووو نابود کرد بعدها بهش گفتم چرا اینجوری میگی میگفت. شوخی میکردم درحالی که کاملا جدی میگفت ‌چون از من بزرگترممم بود تاثیر زیادی داشت روم درکت میکنم

همین چن سال تحمل کن کنکور ارشد حسابی بخون شهر دیگه بزن تا اون موقع فک نکنم دیگه انلاین باشه

شاید خونوادش اجازه ندن شهر دورر بیوفته مثه من😪😞

اللّهُمَّ عَجِّل‌ْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَج💚🌹