2777
2789

سلام

امروز یاد یه چیزایی افتادم

که دلم گرفت

برام سوال پیش اومد که چند درصد از ما خوبی هایی که تو وجود آدماست و به روشون میاریم؟

بهشون میگیم چه چشمای قشنگی دارن؟

چقدر صداشون خوبه؟

چقدر خوب حرف میزنن؟

نه

ولی..

امان از اینکه چیز بدی از نظر خودمون تو وجودشون ببینیم

اگه نگیم روزمون شب نمیشه

امروز یاد نوجوونیم افتادم

توی ۱۲ ۱۳ سالگی عادت داشتم ناخن بجوم

پوست دستام خشک بود

یادمه چند تا از دوستای نزدیکم مسخرم میکردن که تو چقدر دستات پیره

دوست پسر بگیری دستتو نمیگیره..بچه بودم دیگه...عقلم نمیرسید و باور میکردم

الان بزرگ شدم..ناخنمام بلنده و دستام زیبان...کسی نمیگه دستات قشنگه..فقط وقتی بد باشه میگن

۱۶ سالگیم لاغر بودم...دخترداییم یه بار تو جمع گفت چقدر بدهیکلی...چون لاغر بودم...

الان پر تر شدم..اما کسی میگه بهتر شدی؟نه!

من بینیمو عمل کردم چون دوست داشتم...چشمام ضعیف بود و عینک استفاده میکردم خیلیم بهم میومد و دوسش داشتم

چند روز پیش عکسای قبل از عملمو داشتم میدیدم دخترخالم گفت خوبه فلانی(دوست پسرم)همینطوری قبولت داشت وگرنه کسی نمیگرفتت...خب الان این چه حرفیه؟اون فلانی یک بار هم ایرادی از من نگرفت و عاشق ظاهر من بود!!!

پیش میاد یکی میگه قدت کوتاهه...ولی من خودم مشکلی با قدم ندارم خیلی دوست دارم خودمو

چند درصد از آدما اومدن بهم گفتن چقدر خوبه که تو درست انقدر خوبه

چقدر خوبه که انقدر توی بعضی چیزا مهارت داری

چقدر خوبه که مطالعه میکنی

میخوام بگم چرا ما آدما به خودمون اجازه میدیم از کسی ایراد بگیریم؟چرا به جای این کارها خوبی هارو نمیگیم؟؟؟

تو این اوضاعی که مرگ از همیشه بهمون نزدیک تره کاش به جای اینکه دل بشکنیم سعی کنیم مهربونی کنیم...

ممنون که خوندین

ببخشید سرتونو درد آوردم🙏

موافقم 

اونم راجب چیزایی ک شاید هیچیش دست خودمون نبود و توش سهمی نداشتیم

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آدمهای اینطوری از یه نظر دیگه بهت حسادت میکنن واسه همین اینطور حسادت خودشون رو خالی میکنن

نمیتونم‌بگم حسادت

گفتم که من فقط یه نوجوون بودم

هیچییی واسه حسادت کردن نبود هیچیییی

این به ذات آدما برمیگرده

چقد دنیا قشنگ میشد اگه هم ادما مثل تو فکر میکردن و زیبایی ها و نقاط قوت بقیه رو میدیدن . 

واقعا معلوم نیست که فردا هستیم یا نه ، چرا انقدر دل میشکونیم یه روز هم که شده دل کسیو نشکونیم 😓

عالی بود 

همیشه بدی هارو می بینیم دوست داریم بدبختی ها رو دوست داریم تاپیکای خیانت و بدبختی و کتک خوردن رو پر بازدید کنیم دوست داریم اینجوری  ماهارو بار آوردن

روباهی از شتری پرسید:«عمق این رودخانه چه اندازه است؟»شتر جواب داد: « تا زانو»ولی وقتی روباه توی رودخانه پرید، آب از سرش هم گذشت و همین طور که دست و پا می‌زد به شتر گفت:«تو که گفتی تا زانو! »شتر جواب داد: « بله، تا زانوی من، نه زانوی تو »هنگامی که از کسی مشورت می‌گیریم یا راهنمایی می‌خواهیم باید شرایط طرف مقابل و خودمان را هم در نظر بگیریم. لزوما" هر تجربه‌ای که دیگران دارند برای ما مناسب نیست.خودتان را با دیگران مقایسه نکنید
چقد دنیا قشنگ میشد اگه هم ادما مثل تو فکر میکردن و زیبایی ها و نقاط قوت بقیه رو میدیدن .  واقع ...

امیدوارم این دنیا واسه همه جای بهتری بشه

از خودمون شروع کنیم

عالی بود  همیشه بدی هارو می بینیم دوست داریم بدبختی ها رو دوست داریم تاپیکای خیانت و بدب ...

دقیقا دقیقاااا

باورت میشه از وقتی اومدم اینجا از ازدواج میترسم؟

یه چیزایی میبینم و میخونم که باورم نمیشه

نمیتونم‌بگم حسادت گفتم که من فقط یه نوجوون بودم هیچییی واسه حسادت کردن نبود هیچیییی این به ذات آد ...

چرا فکر میکنی چیزی برای حسادت نداری

حتما داشتی

ذات که هست بعضی از آدمها با گفتن عیب دیگران میخوان خودشون باور کنن عیب ندارن....اعتماد به نفس میگیرن

و البته قطعا هم چیزی برای حسادت داشتی که خودت نمیدونی

کلا هرکس عیب گفت تحت تاثیر حرف هاش قرار نگیر چون آدمهایی که اینطوری عیب میگن درون خودشون از ظاهر خودشون قطعا راضی نیستن 

دقیقا دقیقاااا باورت میشه از وقتی اومدم اینجا از ازدواج میترسم؟ یه چیزایی میبینم و میخونم که باورم ...

به خدا ک ده درصد اینجوریه اینقدر بدبخت

هیچکس نمیاد بگه من شوهرم طلاست زندگیم گل و بلبله دیدم تا یکی هم ک میگه زندگیم خوبه میبینی ده تا ریپلای میشه ک نگو چشمت میزنن

بعد یچیزی تا میاد میگه شوهرم خوبه میگه اون هنوز خیانتش رو نشده

روباهی از شتری پرسید:«عمق این رودخانه چه اندازه است؟»شتر جواب داد: « تا زانو»ولی وقتی روباه توی رودخانه پرید، آب از سرش هم گذشت و همین طور که دست و پا می‌زد به شتر گفت:«تو که گفتی تا زانو! »شتر جواب داد: « بله، تا زانوی من، نه زانوی تو »هنگامی که از کسی مشورت می‌گیریم یا راهنمایی می‌خواهیم باید شرایط طرف مقابل و خودمان را هم در نظر بگیریم. لزوما" هر تجربه‌ای که دیگران دارند برای ما مناسب نیست.خودتان را با دیگران مقایسه نکنید

دقیقاخواهر شوهر خواهرم هر وقت منو میدید میگفت پوست ابجیت چقدر بد شده حالا که پوستم خوب شده هیچ وقت نمیگه پوست ابجیت چقدر خوب شده

اینا فقط حسودن حسود  تو هم هر وقت کسی چیزی گفت بگو مهم نیست دیگران چی فکر میکنن مهم اینه خودم وقتی تو اینه خودمو میبینم از دیدن خودم تو اینه لذت میبرم

چرا فکر میکنی چیزی برای حسادت نداری حتما داشتی ذات که هست بعضی از آدمها با گفتن عیب دیگران میخوان ...

نه واقعا چیزی نبود...

دیدم همون آدما حتی از یه بچه ی ۳ ساله هم ایراد میگیرن!

باورت میشه؟؟؟

این برام آزار دهندست

این که همش دنبال نقاط منفی و ایراد های دیگران هستن اذیت میکنه