2777
2789
عنوان

این مرد دورم زده ب نظرتون

1172 بازدید | 45 پست

پیچیده تر از این موضوع تو عمرم ندیدم...یه نامزد سابق داشت ک چند ماهیه بازیش داده بود و رفته بود این آقا رو...اینم بد ازشون انتقام میخواس بگیره چند میلیارد چک و سفته و بدون اینکه بدونن گذاشته بود پاشون و همه شونو داشت مینداخت زندان دختره داداش دختره باباش...ب من روز دو شب پیش گفت من میخوام باهام باشی تو...من هستم پای همه چی تو هستی؟و گفت با من باش خوبم باش مثل همه نباش و فلان و بهمان

ترجیح میدم به خاطر کسی که هستم ازم متنفر باشین تا اینکه به خاطر کسی که نیستم دوسم داشته باشین🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پریشب با خانواده دختره گفت دعواش شده اصلا بزن بزن و پاسگاه و این چیزا...دیروز صب جلو خودم تو ماشین با دختره داشت بد حرف میزد.عصرش اومد گفت امروز عقدشه با دختره😲😲😲

ترجیح میدم به خاطر کسی که هستم ازم متنفر باشین تا اینکه به خاطر کسی که نیستم دوسم داشته باشین🌹

اسی از این ادم دور باش لطفا

یه مامان شاد و پرانرژی که جز شادی و ارامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ، خونه بهم ریخته مرتب میشه ، چای سرد شده رو میشه عوض کرد ، غذای یخ شده رو میشه داغش کرد، ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما دیگه بچه هامون 1ساله یا 2ساله یا 3 ساله و ... نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم پسر کوچولوی من مامان عاشقته  
متوجه نشدم 🙌

نامزد سابق پسری ک باهاش در ارتباطه استاتر به پسره نارو. میزنه بازیش میده پسره از بابا و داداش دختر چک سفته داشته اونا رو می‌ذاره اجرا همشونو میندازه زندان 

پریشب با خانواده دختره گفت دعواش شده اصلا بزن بزن و پاسگاه و این چیزا...دیروز صب جلو خودم تو ماشین ب ...

وااااا   

قنبر نگا به سن و سالت کن خجالت بکش 😍😁😂😂✌️❤️ . ⟨چالش حرف ناشناسم♡⟩https://harfeto.timefriend.net/16404528670076
خدا وکیلی خودت یه دور بخووون بعد سند کن متنو  😐😐

اینقد هنگم نمیدونم چطور درست توضیح بدم