2777
2789
عنوان

فقط خانوما دیونه شدم بیایین

59 بازدید | 4 پست

مادرشوهرم ۴۵ سالشه تقریبا بعد پریودم میشه حالا از وقتی عروسشون شدم ندیدم یبار پد بزاره وقتیم بهش میگم میگه من از قبل عادت کردم نمیزارم حتا شلوارشو عوض نمیکنه  میگم خوب مادر جان ما نماز میخونیم وشما همه جا میایین میشینید گردن شماس بعد الان عفونت گرفته نمیدونم چی حتا پاهاش ورم کرده اینا هی فک میکنن از دیابتشه چکار کنم چند بار به شوهرم گفتم بیا ببریمش دکتر زنان قبول نمیکنن وهی خودشو به موش مردگی میزنه وشوهرم هی خرجش میکنه بخدا دیشب بردش دکتر دوبسته قرص ۳۵۰ شدن الکی هم نمیخوره بخدا نمیدونم چکار کنم خسته شدم

چ آدم عجیبیه.یعنی هیچی نمیزاره واقعا؟!پ چطور لباساش کثیف نمیشن!؟

عاقبت روزی از این روزهای سخت کودک من پا به دنیا می نهد😍 آن  زمان بر من خـدای مهـــربــان نـــام شـــورانگیــز مــــادر می نهد😍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چ آدم عجیبیه.یعنی هیچی نمیزاره واقعا؟!پ چطور لباساش کثیف نمیشن!؟

ن بخدا هیچی نمیزاره منم بهش میگم ک چطور کثیف نمیشی میگه من فقط تو دشسویی ک میرم خونریزی دارم

ن بخدا هیچی نمیزاره منم بهش میگم ک چطور کثیف نمیشی میگه من فقط تو دشسویی ک میرم خونریزی دارم

😐😐😐خیلی عجیب بودبرام......

عاقبت روزی از این روزهای سخت کودک من پا به دنیا می نهد😍 آن  زمان بر من خـدای مهـــربــان نـــام شـــورانگیــز مــــادر می نهد😍