2777
2789
عنوان

چطوری سریع دوش میگیرین:(

| مشاهده متن کامل بحث + 10739 بازدید | 110 پست
من ماهی یه بار کیسه کشون دارم

من هفته ای ی بار.بدون روشور البته...من فک کردم الان میان حمله میکنن بهم که مگه هنوزم کیسه کشیدم وجود داره

خدایا میشه بغلمو با دستات پرکنی؟ ❤️آخه میگن دستای خدا مثل نوزاد تازه متولدشدس🙏🥰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

موهامو شامپو میزنم میزارم بمونه در حینی که رو سرمه لیف میزنم میرم زیر آب جفتش شسته میشه میام بیرون

البته موهامم پسرونست

صدای منو میشنوید از یه امضای پر انرژی مثبت😎 با افتخار یه مولتی فن و کیدرامر😁 توی تاپیکای عکس و داستان زندگی تگم کنین🌻 امضای نی نی سایتیا جوری شده که هنوز نخونده صلوات میفرستم  ‌‌انشااالله تویی که این امضارو میخونی جیبت پرپول باشه،دلت پر از آرامش و خوشحال باشی  
مگه شما باید قبول داشته باشی خب 😳 اینجوری باشه منم اینکه هروز دوش نگیری رو قبول ندارم تمیز نیستی ا ...

دیگع هر کسی ی نظری داره ولی کیسع شدین خیلی باحاله هم پوستای مردت میریزن هم سفید میشی هم سبک شایدممن اشتباه میکنم ولی حموم 15 حموم نیس 

منم خواهرم هم میره میاد میدونم تمیز نیست منکهوقتی میام بیرون حلاکمممم فقط میوفتم س ساعت کیسه کشی و ا ...

عاره باید تجدید نظر اساسی کنیم

به قول مامانم وقتی با.سن بچه شستی اون موقع وسواست درست میشه 🤣

موهامو شامپو میزنم میزارم بمونه در حینی که رو سرمه لیف میزنم میرم زیر آب جفتش شسته میشه میام بیرون ...

منم همین کارو میکنم 

موهام رو شامپو میزنم میذارم سه دقیقه بمونه تو اون زمان لیف میزنم بعد اب میکشم ماسک مو میزنم باز میذارم دو دقیقه بمونه تو اون زمان شیو میکنم یا فیس واش میزنم و کلا ده دقیقه ای تموم میشه

دیگع هر کسی ی نظری داره ولی کیسع شدین خیلی باحاله هم پوستای مردت میریزن هم سفید میشی هم سبک شایدممن ...

من کیسه نمیکشم وقتی هروز دوش میگیرم و لیف میزنم نیاز به کیسه نیست 

پوستم هم حساسه اذیت میشم با کیسه 

من هفته ای ی بار.بدون روشور البته...من فک کردم الان میان حمله میکنن بهم که مگه هنوزم کیسه کشیدم وجود ...

اره چ جورم وجود داره 😄😄😄😄من خودم بدون کیسه حموم نمیرم باید کیسه کنم حتی اگه فرداشم برم ی جور وسواسه ولی ها 🤔🤔🤔

اره چ جورم وجود داره 😄😄😄😄من خودم بدون کیسه حموم نمیرم باید کیسه کنم حتی اگه فرداشم برم ی جور وسو ...

وای هرروز نه بدنت التهاب پیدا میکنه.تعادل رو رعایت کن خواهرم😑😑

خدایا میشه بغلمو با دستات پرکنی؟ ❤️آخه میگن دستای خدا مثل نوزاد تازه متولدشدس🙏🥰