2777
2789
عنوان

چطوری سریع دوش میگیرین:(

| مشاهده متن کامل بحث + 10746 بازدید | 110 پست
راضی هستین ؟ من خییییلی دوست دارم بزنم بقیه رایمو میزنن هربار اطرافیان نظرشون چی بود بخصوص شوهرتون ...

شوهرم خودش برام زد

الان میگه عالی شد حسابی موهات جون گرفت

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

من کیسه هم میکشم مثل مامان بزرگا اینقد بدنم سبک میشه که نگو اصلا پوستم نفس میکشه کلا با کیسه حمومم 25دقیقه اس بدون کیسه رب ساعت 

خدایا میشه بغلمو با دستات پرکنی؟ ❤️آخه میگن دستای خدا مثل نوزاد تازه متولدشدس🙏🥰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب رنگش نکن حداقل بذار جون بگیره

اخه الان که کوتاهه خیلی حال میده رنگ کردن 

از یکنواختی بدم میاد

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
اونایی که ده دقیقه ای میان بیرون هروز دوش میگیرن دیگه کثیف نمیشن ، بخوای بعد دو روز بری معلومه خب بی ...

عزیزم واقعا هیچ کسی از اول عمرش هر روزو نرفته ک حموم بالاخره بینش ک تاخیری افتاده کلا اینام ک بعد چند روزی میرن 15 دقیقه میانو من قبول ندارم حالا اونا ک فرداشم میرن فرق داره ولی بقیه مطمعنن تمیز نیستن 

یه مدت میخوام کوتاه نگه دارم که راحت هست و مراقبت کمتری نیاز داره با حجاب نمیتونم مراقب موهام باشم

حجاب کامل دارید ؟

من موهام خیلی بلنده دلم میخواد موهام رو مصری کنم ولی دلم نمیاد شما خیلی ریسک پذیرین که انقدر کوتاه میکنید👏

حجاب کامل دارید ؟ من موهام خیلی بلنده دلم میخواد موهام رو مصری کنم ولی دلم نمیاد شما خیلی ریسک پذیر ...

حجاب ندارم

موهام فر هست و مدت زیادی از روز باید روسری یا شال سرم باشه

اسیب میبینن

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

آره همش احساس میکنم غیر بهداشتین 😂 حتی شوهرمم یه ربعه میپره بیرون همش احساس میکنم کثیفه ولی اصلا ب ...

شما وسواس دارید بجز هدررفتن آب وقتتون هم هدر میره , سعی کن هفته ای دو دقیقه از زمان حمامت کم کنی تا بعد از چند ماه برسی به زمان ۱۰ دقیقه

عزیزم واقعا هیچ کسی از اول عمرش هر روزو نرفته ک حموم بالاخره بینش ک تاخیری افتاده کلا اینام ک بعد چن ...

مگه شما باید قبول داشته باشی خب 😳

اینجوری باشه منم اینکه هروز دوش نگیری رو قبول ندارم تمیز نیستی اینجوری🤪

آره همش احساس میکنم غیر بهداشتین 😂 حتی شوهرمم یه ربعه میپره بیرون همش احساس میکنم کثیفه ولی اصلا ب ...

منم خواهرم هم میره میاد میدونم تمیز نیست منکهوقتی میام بیرون حلاکمممم فقط میوفتم س ساعت کیسه کشی و اینا حتی اگه هر روزم برم فقط میگی مثه زمان قدیم رفتم حموم حمومیی خودم دوس ندارم ها خسته میشم ولی اگه نشورم فک میکنم تمیز نشدم حتمای جور وسواسه دیگه 

خب دیگه دیر به دیر میری  اگر هروز بری تمیزی دیگه ۱۵ دقیقه ای حموم میکنی  خودم هروز میرم ...

نه نمیشه گاهی پیش میاد چن روز پشت هم میرم که هوا گرمه هم بازم ۴۰ مین

تازه دو روز در هفته که یه ساعت و نیم 

ولی آره دارم به این نتیجه میرسم خیلی وسواسم

همه میگن بهم ولی من تو رو میگم باشه

تو دلم میگم گربه شورای کثیف 😂🤦🏻‍♀️

نگو مشکل از منه 🤪

چه خبره ۴۰ دقیقه

دیگه خیلی بمونم یه ربع بیست دقیقه

خدای مهربونم خیلی خیلی دوست دارم ممنون برای تک تک معجزاتی که تو زندگیم میبینم. من یه زن سرحال و قوی هستم که تمام قد پای زندگیم ایستادم😍😍 تو من رو به جشن زندگی دعوت کردی و روا نیست که در این جشن لحظه ای ناشاد باشم