2777
2789

چیکار میکنید؟؟

من دلم میخواد مثل قبل برم بیرون دستمو به همه جا بزنم بدون اینکه بشورم خوراکی بخورم😄😂

قدر اون روزا ندونستیم😑😑

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

يك بليط ميگيرم ميام ايران دلم داره پر ميزنه براي ديدن پدر مادرم خواهرام برادرام 🥺🥺🥺🥺🥺

رنج نباید تو را غمگین کند! در اینجاست که اکثر مردم اشتباه می‌کنند ! رنج قرار است ک تو را هوشیار کند به اینکه زندگی تو نیاز به تغییر دارد !چون انسان زمانی آگاه می‌شود که زخمی شود. رنج نباید بیچارگی را بیشتر کند. رنج را تحمل نکن رنج را درک کن! این فرصتی است برای بیداری .بیدار که میشوی بیچارگیت تمام میشود!! (کارل گوستاو یونگ‌ )

يعني ميشه تموم بشه كرونا؟؟😭😭 عذابي كشيديم اين دو سال😔😞

رنج نباید تو را غمگین کند! در اینجاست که اکثر مردم اشتباه می‌کنند ! رنج قرار است ک تو را هوشیار کند به اینکه زندگی تو نیاز به تغییر دارد !چون انسان زمانی آگاه می‌شود که زخمی شود. رنج نباید بیچارگی را بیشتر کند. رنج را تحمل نکن رنج را درک کن! این فرصتی است برای بیداری .بیدار که میشوی بیچارگیت تمام میشود!! (کارل گوستاو یونگ‌ )

یعنی میرم تو خیابان بدون ماسک میگردم میرم مهمونی مهمونی میدم یه سفر توپ میرم 

لعنت بهش، با اینکه خیلی خیلی زیاد رعایت میکردیم جایی نمیرفتیم کرونا گرفتین امروز صبح شوهرم گفت خوب شدیم دیگه به حرفت گوش نمیدم رفتم تست دادم گفت کرونا نداری یهذراست میرم کیش یه دل سیر غواصی میکنم 

هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره   ولی نمیدونن من بچه ندارم  کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر