2777
2789
عنوان

اولین کاری که بعد نبود کرونا انجام میدید چیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 433 بازدید | 45 پست
انشاالله تموم میشه🙃

انشاالله، واقعا دیگه خسته کننده شده‌.به خصوص بچه ها تو این مدت خیلی اذیت شدند.

پروردگارا مواظب همسر مهربونم و دوتا گل پسر قشنگم که بهترین هدیه هات واسه من هستن،باش.ممنونتم.  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

يك بليط ميگيرم ميام ايران دلم داره پر ميزنه براي ديدن پدر مادرم خواهرام برادرام 🥺🥺🥺🥺🥺

ی سوال غیر خانواده دلت واسه ایرانم تنگ میشه؟خیلیا گفتن اره واقعا همینه یا فقط خانواده؟

ایرانم 💔🖤سراپا اگر زرد و پژمرده اییم  ولی دل به پاییز نسپرده اییم💔چو گلدان خالی لب پنجره  پر از خاطرات ترک خورده اییم😔اگر داغ دل بود ما دیده اییم🖤  اگر خون دل بود ما خورده اییم😢💔 اگر دل دلیل است آورده اییم  اگر داغ شرط است ما برده اییم😔🖤اگر داغ دل بود ما دیده اییم🖤 اگر خون دل بود ما خورده اییم😢اگر دل دلیل است آورده اییم💔 اگر داغ شرط است ما برده اییم😢💔🖤

ی ماسک اتیش میزنم 

میرم با مترو واتوبوس بیرون دستم ب ملیه صندلی میمیالم و میشینم تواتوبوس پفک میخورم بعدم میرم فلافل😕

البته فکرنمیکنم این کرونا ک رفع بشه ان شاا... خیلی زود بعدش بتونیم کارای این سبکی بکنیم چون ما مدت طولانی از موادضدعفونی وشوینده واینا استفاده کردیم و فلور نرمال بدنمون خب تغییرمیکنه اینجور😂اگ بلافاصله بعدرفع شدنش همچین کاری کنیم یهو مسموم میشیم 

ولی همینگ کرونا بره و 😕بتونیم بی ماسک بریم همه جا ان شاا...زودی بعدش اون کارا روهم میکنیم

میرم مشهد دلم داره میترکه برای امام رضا و مشهد این کوفتی مگه تموم میشه😭

ایرانم 💔🖤سراپا اگر زرد و پژمرده اییم  ولی دل به پاییز نسپرده اییم💔چو گلدان خالی لب پنجره  پر از خاطرات ترک خورده اییم😔اگر داغ دل بود ما دیده اییم🖤  اگر خون دل بود ما خورده اییم😢💔 اگر دل دلیل است آورده اییم  اگر داغ شرط است ما برده اییم😔🖤اگر داغ دل بود ما دیده اییم🖤 اگر خون دل بود ما خورده اییم😢اگر دل دلیل است آورده اییم💔 اگر داغ شرط است ما برده اییم😢💔🖤

بچه ها فقط مواظب خودتون باشین ما مبتلاشدیم بهتریم  خداروشکر ولی خیلی اوضاع بد خودم درگیری ریه نداشتم ولی طول کشبدعلایمم هنوزم سرفه میکنم دارو میخورم پدرم ۲۰درصددرگیری ۲ طرفه داشتن تازه رمدیسویراشون تموم شده خداروشکر یکم بهترن ولی بایداستراحت کنن 

بقیه خانواده هم خفیف ترگرفتن خداروشکر ولی منی ک این دوهفته درگیر بودم و چند روزی ک رفتم بیمارستان بگم چقدر بیمارزیاد چقدر تقاضادارو زیلد تخت دیر ب دیر نوبت مبشه .نوبت دکترزود پرمیشه توبیمارستان .کلی دنگ فنگ 

خیلی مواظب باشین ب خدا تجمعاات  غیرضروری ومهمونی و مسافرت ب ریسک و اذیت شدنش واسترسش نمی ارزه 

میگن اکثرا دانشمندای پزشکی پیش بینی کردن که تا ده سال دیگه کرونا هست 

اینک تاکی هست قابل پیش بینی نیست ولی مهم اینک بشه مشکلش ریشه ای حل کرد ما الان برا کرونا دارو اختصاصی نداریم شایداگ دارو اختصاصی داشتیم وضع این نبود 

ی سوال غیر خانواده دلت واسه ایرانم تنگ میشه؟خیلیا گفتن اره واقعا همینه یا فقط خانواده؟

دلم براي محله ي بچگي هام تنگ ميشه فقط 

من ١٥ سال هست ك ايران زندگي نميكنم 

قبلا هر سال ميومدم ايران بعد خيلي چيزا ديدم ك دلم شكست از اونجا … تنها دلخوشيم خانوده م هستن اونجا 🥺🥺 سره ي مهر خروج ك خود فرودگاه تو پاسپورت پسرم نزده بودن اخرين باري ك ايران اومدم چنان برخورد بدي داشتن با من تو فرودگاه بعد از ٤ ساعت معطل شدن خسته راه وقتي بابام رو ديدم ك نگران اومده بود داخل سالن دنبالم پريدم بغلش و فقط گريه كردم … تازه بماند بعدش براي اشتباه خود فرودگاه چقدر دوندگي كردم ك تونستم پاس پسرمو بگيرم كلا چيزاي خوبي ب ياد ندارم از سفرهام ب كشورم فقط ب عشق خانواده م ميام 

رنج نباید تو را غمگین کند! در اینجاست که اکثر مردم اشتباه می‌کنند ! رنج قرار است ک تو را هوشیار کند به اینکه زندگی تو نیاز به تغییر دارد !چون انسان زمانی آگاه می‌شود که زخمی شود. رنج نباید بیچارگی را بیشتر کند. رنج را تحمل نکن رنج را درک کن! این فرصتی است برای بیداری .بیدار که میشوی بیچارگیت تمام میشود!! (کارل گوستاو یونگ‌ )
میگن اکثرا دانشمندای پزشکی پیش بینی کردن که تا ده سال دیگه کرونا هست 

تا ۱۰ سال دیگه نه وقتی همه واکسنیه بشن مرگ و میر کمتر میشه مبتلا میشن ولی نمیمیرن کرونا هیچ وقت نمیره مثل انفولانزا که هنوز هست باهامون فقط واکسنای بهتری میسازن به مرور زمان