2777
2789

من بارداری دومم هست دختر اولم 41 هفته دنیا اومد. الان 38 هفته و سه روزم 20 کیلو اضافه کردم نسبت به دختر اولم بارداری سخت تری داشتم. خیلی اذیتم میترسم اینم بره تا 41 هفته. میشه کاری کرد زودتر دنیا بیاد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پله بالا وپایین برو 

پیاده روی کن

کارهای مثبت 18 انجام بده 🤐🤐

دوش آب داغ بگیر 

😍تا ابد دوستت دارم 😍                      دوباره ترکیدم 🤣 🤣 🤣 گفته بودم این بار بترکونیم با شماره طایفه شوهر میام  😼.                                           ینی من خرم اگه دیگه بیام تو  تاپیک های سیاسی 😒😒😒.                  اصلا همه چی ارزونه همه سرکار میرن مرغ هم بخاطرغیرت خروس گرون شده همه خوشحالن همه واکسن زدن منتظر تعیین وقت جشن پایان کرونا هستن          والا به من چه اصلا 🙃🙃🙃🙃🙃🙃🙃    
وای خدا چقدر مثل منی. بد این تفاوت ک من اولی پسر بود و درشت. الان ۲۲ هفتم همش میترسم اینم درشت بشه. ...

ببخشید شما خونه از خودتونه؟ درآمد تون زیاده؟ 

اگه دوست نداشتی جواب نده من سر بچه دوم موندم چکار کنم ممنون 

😍تا ابد دوستت دارم 😍                      دوباره ترکیدم 🤣 🤣 🤣 گفته بودم این بار بترکونیم با شماره طایفه شوهر میام  😼.                                           ینی من خرم اگه دیگه بیام تو  تاپیک های سیاسی 😒😒😒.                  اصلا همه چی ارزونه همه سرکار میرن مرغ هم بخاطرغیرت خروس گرون شده همه خوشحالن همه واکسن زدن منتظر تعیین وقت جشن پایان کرونا هستن          والا به من چه اصلا 🙃🙃🙃🙃🙃🙃🙃    

خواهرم آخرای بارداری ش که بود ،رفتیم پارک و  با دستگاه ورزشی کار کرد مخصوصا همون که میچرخه برای پهلو خوبه  بعدشم کلی پیاده روی تا شب .

فرداش علائم شروع شد و رفت زایمان کرد

طعم شیرین مادر بودن 💝💝💝💝خدایا شکرت

برو دکترت معاینت کنه بعدش پیاده روی و رابطه داشته باش...

من برای زایمان دومیم کرونا داشتم ساعت ۱۲ شب داروی امام کاظم خوردم ساعت ۳ نصف شب دردم گرفت بعدها فهمیدم که اون دارو خیلی گرمه.

ببخشید شما خونه از خودتونه؟ درآمد تون زیاده؟  اگه دوست نداشتی جواب نده من سر بچه دوم موندم چکا ...

خونه داریم درآمدمون زیاد نیست اما خداروشکر اذیت نمیشیم. من تک فرزندی دوس نداشتم واسه امین دومیو زودتر آوردم ک بدرد هم بخورن‌ ۳سال تفاوت 

عاشقتم...نه اینجور, بدجور!
خونه داریم درآمدمون زیاد نیست اما خداروشکر اذیت نمیشیم. من تک فرزندی دوس نداشتم واسه امین دومیو زودت ...

همون خونه مشکل اصلی ماست ☹️

درآمد تون حدودا چنده بازم معذرت اخه اینجا هیچکی هیچکی رو نمیشناسه راحت تر میشه حرف زد؟ 

بچه منم 30 ماهشه 

برو دکترت معاینت کنه بعدش پیاده روی و رابطه داشته باش... من برای زایمان دومیم کرونا داشتم ساعت ۱۲ ش ...

مگه زایمان دومم معاینه میکنن

اههه من متنفرم. نمیخوام دیگه معاینم کنه

عاشقتم...نه اینجور, بدجور!
خونه داریم درآمدمون زیاد نیست اما خداروشکر اذیت نمیشیم. من تک فرزندی دوس نداشتم واسه امین دومیو زودت ...

برای منم دعا کن .از وقتی دخترم ۱سال و نیم بود تو فکر دومی بودم.منم تک فرزندی رو دوست ندارم

❤️