من بارداری دومم هست دختر اولم 41 هفته دنیا اومد. الان 38 هفته و سه روزم 20 کیلو اضافه کردم نسبت به دختر اولم بارداری سخت تری داشتم. خیلی اذیتم میترسم اینم بره تا 41 هفته. میشه کاری کرد زودتر دنیا بیاد
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
😍تا ابد دوستت دارم 😍 دوباره ترکیدم 🤣 🤣 🤣 گفته بودم این بار بترکونیم با شماره طایفه شوهر میام 😼. ینی من خرم اگه دیگه بیام تو تاپیک های سیاسی 😒😒😒. اصلا همه چی ارزونه همه سرکار میرن مرغ هم بخاطرغیرت خروس گرون شده همه خوشحالن همه واکسن زدن منتظر تعیین وقت جشن پایان کرونا هستن والا به من چه اصلا 🙃🙃🙃🙃🙃🙃🙃
وای خدا چقدر مثل منی. بد این تفاوت ک من اولی پسر بود و درشت. الان ۲۲ هفتم همش میترسم اینم درشت بشه. ...
ببخشید شما خونه از خودتونه؟ درآمد تون زیاده؟
اگه دوست نداشتی جواب نده من سر بچه دوم موندم چکار کنم ممنون
😍تا ابد دوستت دارم 😍 دوباره ترکیدم 🤣 🤣 🤣 گفته بودم این بار بترکونیم با شماره طایفه شوهر میام 😼. ینی من خرم اگه دیگه بیام تو تاپیک های سیاسی 😒😒😒. اصلا همه چی ارزونه همه سرکار میرن مرغ هم بخاطرغیرت خروس گرون شده همه خوشحالن همه واکسن زدن منتظر تعیین وقت جشن پایان کرونا هستن والا به من چه اصلا 🙃🙃🙃🙃🙃🙃🙃
خونه داریم درآمدمون زیاد نیست اما خداروشکر اذیت نمیشیم. من تک فرزندی دوس نداشتم واسه امین دومیو زودت ...
همون خونه مشکل اصلی ماست ☹️
درآمد تون حدودا چنده بازم معذرت اخه اینجا هیچکی هیچکی رو نمیشناسه راحت تر میشه حرف زد؟
بچه منم 30 ماهشه