2777
2789
من تو ۱۳ سالگی با یکی ۱۷ سال بزرگتر از خودم ازدواج کردم قرار بود درس بخونم دوسال گذاشت بعد نزاشت به ...

الان یعنی تا چند درس خوندین؟خیلی تحت تاثیر قرار گرفتم 

از دیگران شکایت نمی‌کنم..بلکه خودم را تغییر می‌دهمچرا که کفش پوشیدن راحت‌تر از فرش کردن دنیاست.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شرایط رو خودتون بهتر میدونین

اما قطعا نامزد شدن بهتر از دوست بودنه

❌❌ لطفا از من سوال حس ششمی نپرسید و توی تاپیک های حس ششم منو تگ نکنید ❌❌{‌الهم صل علی محمد و آل محمد}🥰✨                                           الان ک اینو دیدی صلوات فرستادی(: ثوابش هم برا من هم برا تو  قطعا نگه داشتن حرمت شخصی که بهش علاقه داری از صدبار بیان دوستت دارم بهتره
الان یعنی تا چند درس خوندین؟خیلی تحت تاثیر قرار گرفتم 

دبفرستین تموم نشده باورت میشه حتی دیپلم ندارم منی که تو فرزانگان درس می خوندم آخ خیلی سخته آدم اصلا هیچ وقت حالش درسن نمیشه

الهی راه هیچ کس به بیمارستان و مطب و درمانگاه و دکتر نیفته فقط اونایی که می خوان زایمان کنن برن به دل خوش برگردن لطفا برای سلامتی پدر و مادر منم دعاکنید الهی هیچ وقت استرس سلامتی پدر و مادرتون و نداشته باشید 

فازتون نمیفهمم ک مباید واسه ازدواج و زندگیتون از کاربرهای نینی سایت میخاین ک براتون تصمیم بگیرن  

یکی خوشبختیو توی مجردی میدونه یکی توی متاهلی 

یکی توی مجردی داغونه یکی توی متاهلی 

هستن کسایی ک زود ازدواج کردن و راضین و هستن کسایی ک تو سن کم ازدواج کردن و ناراضین . همه زندگی ها و سرنوشت ها یکی نیست . اوناییم ک میگن لذت ببر از مجردی صداشون از جای گرم در میاد شاید یکی هیچ ازادی نداشته باشه توی مجردی و همه افراد خانواده براش تایین تکلیف میکنن و حق زندگی نداره انگار از همه لحاظ محدوده . لطفا تا با کفشای دیگران راه نرفتین قضاوت نکنید 

من نه مخالفم نه موافق . میگم هرچی سرنوشت میگه و ما نمیتونیم تغییرش بدیم . فقط بالا پایینیی داره همین 

وقتی خدا گفته بعد هر سختی آسونیه پس دیگه نگران چی هستی ؟🌱🤍
دبفرستین تموم نشده باورت میشه حتی دیپلم ندارم منی که تو فرزانگان درس می خوندم آخ خیلی سخته آدم اصلا ...

کاش یه قانونی باشه که زیر ۱۸ سال ازدواج ممنوع باشه..بعضیا خودشون میخوان اونا هیچ..ولی بعضیا واقعا حیف میشن..نمیتونی الان ادامه بدی؟

از دیگران شکایت نمی‌کنم..بلکه خودم را تغییر می‌دهمچرا که کفش پوشیدن راحت‌تر از فرش کردن دنیاست.
کاش یه قانونی باشه که زیر ۱۸ سال ازدواج ممنوع باشه..بعضیا خودشون میخوان اونا هیچ..ولی بعضیا واقعا حی ...

نمیزاره میگه بری دانشگاه چشم و گوشت باز میشه 

الهی راه هیچ کس به بیمارستان و مطب و درمانگاه و دکتر نیفته فقط اونایی که می خوان زایمان کنن برن به دل خوش برگردن لطفا برای سلامتی پدر و مادر منم دعاکنید الهی هیچ وقت استرس سلامتی پدر و مادرتون و نداشته باشید 
چون سن کم باید خوشی داشته باشه جوونی کنه سفر بره تجربه کسب کنه درس بخونه موفق بشه مستقل باشه بعد هر ...

اگه اجازه این چیزا رو نداشت چی؟ 

من به مرگی فکر میکنم که زندگی هدیه میده! من حامی اهدای عضوم🙏اگه عنکبوتی که توی اتاقمون کشتیم تمام عمرش فکر میکرد که ما دوست و هم اتاقیش هستیم‌چی؟!🥲 لایک نکنید لطفا
😔💔 قلبا دعا میکنم با مرد درستی ازدواج کنه و بهترینها براش اتفاق بیفته

ممنونم

از دعات 

من به مرگی فکر میکنم که زندگی هدیه میده! من حامی اهدای عضوم🙏اگه عنکبوتی که توی اتاقمون کشتیم تمام عمرش فکر میکرد که ما دوست و هم اتاقیش هستیم‌چی؟!🥲 لایک نکنید لطفا