2777
2789
عنوان

شوهرم بهم خیانت کرد..

585 بازدید | 32 پست

البته شوهر سابقم!

آمارش بهم رسیده خودشم بیشتر میخواد حرصم بده از قصد ی سری کارا میکنه ک من ببینم یا ب گوشم برسه..

الان یعنی این که با دخترای دیگس خیانت محسوب نمیشه؟

وقتی من اینجا دارم شبو روزم همش با یاده روزای خوبی که باهم داشتیم میگذرونم و اون همش در حال خوشگذرونی و با کلی زن میپره خیانته! کی میگه خیانت نیس..💔🙂

مشاورم رفتم فایده نداشت

خدایا یعنی میشه منم ی روز ی تایپیک مثبت بزنم اینجا؟

زندگیم شده جهنم

نمیبخشمش بخاطر همه نامردیایی که در حقم کرده 

بخاطر همه وقتایی ک پشتمو خالی کرده

بخاطر این ک غرورمو جلو هر کسو ناکسی شکسته 

بخاطر این ک زندگیمو سوزونده..

ما باهام زندگی کردیم.. اصلا باورم نمیشه ایین همون آدم:)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ولش کن خودت هم میگی شوهر سابق 

یعنی الان دیگه نسبت ندارید با هم

آن کس که اسب داشت غبارش فرونشست. گرد سم خران شما نیز بگذرد. کاربری به من واگذار شده تاپیک های قبل از 404 برای من نیست.

جدا شدید پس حق ندارید این حرفو بزنید هر کدوم از شما حق دارید زندگی کنید 

نباید تو دنیایی که: “چایی سبز بعد از جوشوندن زرده و چایی سیاه قرمز، ۷ تیر ۶ تا تیر داره، کولر گازی با برق کار میکنه و اَره برقی با بنزین، خواجه کرمانی شیرازیه و صائب تبریزی اصفهانیه و ستار همدانی تبریزی، ۳ تفنگ دار ۴ نفرن، عطاری ها عطر ندارن و قهوه خونه ها قهوه نمیفروشن، هزارپا ۶۰ تا پا داره، اچار فرانسه مال انگلیسه، با قاشق چای خوری چایی نمیخورن، جعبه سیاه هواپیما نارنجیه، ۵۱ بر ۱۷ بخش پذیره” به کسی اعتماد کنی.                                                          (زندگی برای من قشنگه! خیلی چیزای دیگه توش هست که من دلم میخواد ببینم.. میخوام بمونم ببینم ظلم تا چه حد پیش میره! میخوام بمونم و ببینم آدم تا چه اندازه قوه ستم کشیدن داره؟ میخوام بمونم و تموم رنگ‌های رنگین کمون دروغ رو ببینم! میخوام بمونم و بنویسم..میخوام مردمو بشناسم..تو خیال میکنی شناختن آدمای خوب و بد خودش کم کیف داره؟گمون میکنی دیدن طبیعت و لذت بردن از طبیعت تموم شدنیه؟) 

این همه بلا سرت آورده باز به فکرشی😟

خدای مهربون هرکی امضام رو میخونه به قلبش آرامش بده اگه مشکل مالی داره مشکلش رو حل کن، اگه بچه میخواد دامنش رو سبز کن. اگه قرض داره قرضش رو ادا کن، اگه گرفتاره گرفتاریش رو  رفع کن، اگه عاشقه به عشقش برسونش، اگه مریض داره خوبش کن، اگه خونه نداره  خونه دارش کن  خدای خوبم از غیب مال ونعمت براش ببار تو بزرگی من به عظمتت شک ندارم. همیشه کنارم بودی دستم رو گرفتی  پناهم بودی، کنار این عزیز باش دستش رو بگیر پناهش باش. آمین      ❤❤❤

دیگه شوهرت نیست که خیانت نمیشه

سعی کن اصلا بهش فکر نکنی

به قول کافکا : بغلم کن ، بغلم کن که حرف زدن کافی نیست ....                                 پناه میبرم به رویا ....از شر تمام واقعیت های تلخ ...نمیدانم رسیدن چیست،اما بی گمان مقصدی هست که همه وجودم به سمت آن جاری است...