دیشب زنگ زدن رفتیم اونجا منم ی دختر کوچک و ی پسر کوچک دارم شبم بیحال بود مادرشوهرم صبح بدترشده شوهرم برده دکتر آزمایش کرونا مثبت شده واقعا اعصابم ریخته ب هم بچم چند ماهشه پسرمم چهارسالش..جاریم و خواهرشوهرمم بودن شام. الان جاریم اش پخته برده داده خواهرشوهرمم مونده مراقبت کنه ازش.من دلم شکسته خیلی ازشون چ رفتاری کنم بنظرتون کردن بی احترامی نباشه ن .من دوهفته اواخربارداریم مریض شدم اصلا هیچکدوم از در خونم وارد نشدن لااقل ی غذای گرم بپزن بگن هم مریضه هم بارداره ی مته پیشم بچه هام مریض بودن سرفه میکردم شوهرم مریض بود بازم ی اش یاسون نپختن بدن ..حداقل نمیتونستم بیان. آخرش مامانم اومد موند پیشم بچه هام خوب کردم. جاریم مریض بود براش سوپ پخته بود مادرشوهرم واقعا منهم کینه کردم. الان از صب با شوهرم دعوا کردم میگم من دشمنشم ک فرق میزاشت بین من وجاریم پس منم دلم نمیسوزه.نمیدونم چ رفتاری کنم خونمون دوتاکوچه فاصلس
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!