2777
2789
عنوان

دوباره.......رفتیم تو ماه هفتم

476 بازدید | 27 پست

دوباره پریود شدم حالا اگه بدون دارو بود دلم خوش میبود 

واقن دردناکه پریودت با دارو باشه و باردار هم نشی🥴🥴🥴ولی من اول راهم و نباید خودمو ببازم تازه هفت ماهه هنوز وقت دارمم

من حرفی دیگه ندارم انگار واقن باید سپرد به خدا انگار واقن الان قسمتم نیست ولی کاش خدا یه توان بهم بده که  هرماه اینجوری داغون نشم

امیدوارم هیچ زنی رو زمین طعم مادر نشدن و هیچ وقت نچشه 

به امید باردار شدن همه منتظرا و بعدش من💔

به امید خدا ۱۴۰۰/۸/۶بیبی چکم در اوج ناباوری مثبت شد آزمایشمم مثبت شد دعا کنید سالم و صالح بیاد بغلم محتاجم به دعای تک تکتون مامانی منتظرتم سالم بیای بغلم😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم امروز خیلی ناراحتم میخام دق کنم 

بمیرم برا دلت منم خونه بابام اینام نمیتونم زار بزنم وگرنه الان خالی شده بودم😔

به امید خدا ۱۴۰۰/۸/۶بیبی چکم در اوج ناباوری مثبت شد آزمایشمم مثبت شد دعا کنید سالم و صالح بیاد بغلم محتاجم به دعای تک تکتون مامانی منتظرتم سالم بیای بغلم😍
خیلی خوبه ک بیخیالی ولی توی این کرونا یکم صبر کن  من الان تمام استرسم بچمه همش نگرانی دارم

بخدا بیخیال نیستم دارم دق میکنم ولی وقتی نمیشه نمیشه چیکار کنم😔

اره منم اتفاقا ذهنم درکیره همین کرونا هم هست

ایشالله هم خودت هم بچت سالم و سلامت باشید ایشالله استرس نداشته باش عزیزم

بمیرم برا دلت منم خونه بابام اینام نمیتونم زار بزنم وگرنه الان خالی شده بودم😔

منم نمیتونم اووف یعنی هیچ کس جای من نیس اینقدر شرایطم بده راحتشم کاش

من لیلام مامان وروجکی که به خاطر دخترش اینجاس میخام یاد بگیرم چطوری تربیت و بزرگش کنم 😊اگه نظری داری راهنمایم کن دوست خوبم 
بخدا بیخیال نیستم دارم دق میکنم ولی وقتی نمیشه نمیشه چیکار کنم😔 اره منم اتفاقا ذهنم درکیره همین کر ...

نمیدونم همه ی زندگیم شده بچم و میترسم خدایی نکرده اتفاقی بیوفته اگ الان ۸ ماه پیش بود تا وقتی کرونا بود باردار نمی‌شدم 

انشالله شماهم ب خاسته دلت برسی عزیزم

دختر خوشگلم با اومدنت زندگی من و بابایی شیرین تر میکنی🤩😍😇  

عزیزم من الان باردارم ولی غربالگری هام مشکوکه و تو این کرونا یکسره ازین دکتر به اون دکتر ، این آزمایشگاه به اون آزمایشگاه...

آخرشم شاید بگن تمومش کن 😔 بسپار به خدا   ،ان شاءالله هر چی صلاحته همون بشه ، برای منم دعا کن 

باردار میشی عزیزم تنبلی تخمدان داری که با قرص پریود میشی؟

اره عزیز😔

منم پنج روز مونده به پری اما گفتم یه بی بی بزنم زدم منفی شد 😅😅

ایشالله پنح روز دیگه مثبت میشه 

💋⁦♥️⁩

منم نمیتونم اووف یعنی هیچ کس جای من نیس اینقدر شرایطم بده راحتشم کاش

الهی خدا دلتو آروم کنه میگن دعا در خق همدیگه بهتر جواب میده ایشالله دلت آروم و زندگیت سرشار از امید بشه

نمیدونم همه ی زندگیم شده بچم و میترسم خدایی نکرده اتفاقی بیوفته اگ الان ۸ ماه پیش بود تا وقتی کرونا ...

مرسی عزیز نگران نباش استرس بدتر از پا درت میاره فقط چیزای مقوی بخور و مواظب باش خدا حافظ خودت و نینیت و کلا خانوادت باشه