2777
2789
عنوان

دوباره.......رفتیم تو ماه هفتم

| مشاهده متن کامل بحث + 476 بازدید | 27 پست
الهی خدا دلتو آروم کنه میگن دعا در خق همدیگه بهتر جواب میده ایشالله دلت آروم و زندگیت سرشار از امید ...

هم چنین تو عزیزم انشالهه ماه دیگه  باردار میشی به امید خدا

من لیلام مامان وروجکی که به خاطر دخترش اینجاس میخام یاد بگیرم چطوری تربیت و بزرگش کنم 😊اگه نظری داری راهنمایم کن دوست خوبم 
عزیزم من الان باردارم ولی غربالگری هام مشکوکه و تو این کرونا یکسره ازین دکتر به اون دکتر ، این آزمای ...

الهی بمیرم الهی به حق رقیه ی سه ساله نینیت سالمه سالمه 

امیدوارم خدا طولانی نکنه انتظارمو یکم برام سخته

مطمئن باش نینیت سالمه به حق شش ماهه امام حسین

حاجت روا بشی مرسی

به امید خدا ۱۴۰۰/۸/۶بیبی چکم در اوج ناباوری مثبت شد آزمایشمم مثبت شد دعا کنید سالم و صالح بیاد بغلم محتاجم به دعای تک تکتون مامانی منتظرتم سالم بیای بغلم😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ایشااالا مشکلت حل شه زود مامان شی منم فک کنم تنبلم از همین حالا استرس گرفتم واس ایندم😐🤦‍♀️

انشالله😔

من فک کنم همین استرس دائمی که دارم علت اصلیه تنبلیمه

به امید خدا ۱۴۰۰/۸/۶بیبی چکم در اوج ناباوری مثبت شد آزمایشمم مثبت شد دعا کنید سالم و صالح بیاد بغلم محتاجم به دعای تک تکتون مامانی منتظرتم سالم بیای بغلم😍
هم چنین تو عزیزم انشالهه ماه دیگه  باردار میشی به امید خدا

مرسی گلم انشالله هرکی هرچی میخواد همون بشه آخرش دل منم آروم کنه

الهی بمیرم الهی به حق رقیه ی سه ساله نینیت سالمه سالمه  امیدوارم خدا طولانی نکنه انتظارمو یکم ...

ممنون عزیزم ، ان شاءالله 

ان شاءالله شما هم ماه دیگه با یه بی بی چک مثبت چشمت روشن بشه

هعی منم خیلی استرس دارم کلا🤦‍♀️ وقتی پریود نمیشم وتقعا عصبی میشم🤦‍♀️

چی بگم عزیز دلم انشالله عفونت باشه و زود رفع بشه و مثل من نباشی

ممنون عزیزم ، ان شاءالله  ان شاءالله شما هم ماه دیگه با یه بی بی چک مثبت چشمت روشن بشه

ینی میشه؟ینی خدا لایقم میدونه

نمیدونم بخدا مرسی 

انشالله توهم نینیت سالم میاد بغت

شما تنبلی تخمدانتون شدیده؟

فک کنم بله

انشالله همه باردار شن

انشالله شما با کنجد تو دلت دعا کن برامون