2777
2789
عنوان

دختر سه ساله ی من

1146 بازدید | 31 پست

دخترم سه سالشهتو حرف زدن مشکلی ندارم رنگها رو بلده و کارای دیگه 

ولی یه مشکل بزرگی دارم 

با هم سن و سالاش بازی نمی کنه و فقط با من بازی می کنه 

از بقیه بچه ها می ترسه 

حتی پارک می برم می چسبه به من 

اگه بچه ای بیاد سمتش و دستش رو بگیره جیغ می کشه و دستشو نمیده

وقتایی که می ترسه تو جمع لبش رو می کنه 

نمی دونم چکار کنم 

وزن اولیه ۶۹.۸۰۰ وزن فعلی ۶۴ وزن هدف ۵۸☺قد ۱۶۵ تاریخ شروع ۴.۱۰.۹۹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا لعنت کنه کرونارو بچه ی منم ۳ سالشه میریم خیابون میچشپه بهم میترسه از ماشین و آدما فقط تو خونه خوب روحیه داره بیرون فقط باید بغلم باشه تا احساس امنیت کنه

🤨
مشاور صحبت کن روابط اجتماعیش ضعیفه

حتما میبرمش ولی آخه چرا اینطور شده ؟از اول دوست داشتم قوی و پر اعتماد به نفس باشه ولی انگار نتیجه عکس داده 

حتما میبرمش ولی آخه چرا اینطور شده ؟از اول دوست داشتم قوی و پر اعتماد به نفس باشه ولی انگار نتیجه عک ...

نمیدونم ولی صحبت کن حتمن

من که نشد باد بشم برم تو موهات ولی عوضش تو حسابی اشک شدی رفتی رو گونم                           دود شدی رفتی تو سینم...👐🌌
خدا لعنت کنه کرونارو بچه ی منم ۳ سالشه میریم خیابون میچشپه بهم میترسه از ماشین و آدما فقط تو خونه خو ...

آره واقعا کرونا هم بی تاثیر نبوده .اگه مهد کودک بود حتما میزاشتن بره اما خیلی خطرناکه .دختر من تو اقوام همبازی داره ولی وقتی یه سال و نیمه  بود از یکیشون کتک خورد و از اون موقع فکر می کنه همه بچه ها قراره بزننش و ارتباط نمیگیره از بچه ها می ترسه 

هر بچه ای گریه می کنه فکر می کنه یه بچه ی دیگه کتکش زده 

درست میشه نگران نباش هنوز بچس

کاش می شد 

پارسال فکر می کردم تا امسال درست میشه 

ولی درست نشد 

از همه بچه ها می ترسه 

چه کوچیکتر از خودش 

چه بزرگتر از خودش 

درست میشه بخاطر کروناس ،پسر منم چون ما روابطمون خیلی محدود بود اینطوری بود ب مرور درست شد ،سعی کن بیشتر ببر پارک و خانه بازی البته تا جایی ک این کرونا بزاره ولی مطمئن باش درست میشه سنشم کمه هنوز 

دقیقا پسر بزرگم اینجوری بود

دکتر گفت بچه بیار تک فرزندی میزاره بچه اینجوری بار بیاد

من باردار شدم و بعد از اینکه بچم رفت تو چند ماهگی و شیطونی بچه بزرگم 180درجه متحول شد ولی دومی خیلی خیلی اجتماعی تره

بیقرار توأم و در دل تنگم گله هاست ... آه و بیتاب شدن عادت کم حوصله هاست ... مثل عکس رخ مهتاب ک افتاده در آب ،،، در دلم هستی و بین من و تو فاصله هاست،،،
دقیقا پسر بزرگم اینجوری بود دکتر گفت بچه بیار تک فرزندی میزاره بچه اینجوری بار بیاد من باردار شدم ...

دختر من تک فرزند نیست ولی داداشش ازش خیلی بزرگتره هم بازی نیستن 

بهتره حداقلدبابچه های فامیل هم بازیش کنی مثل بچه خاله عمه 

چون دختر منک به خاطر کرونا از بس بیرون نبرده بودم بیرون رفتنی یا با ماشین جایی رفتنی اذیت میکرد ولی الان حدود سه ماهه باهاش کار کردم پارک نمیبرم ولی با بچه های فامیل میزارم بازی کنه یا اونها بیان خونمون بهتر شده قبلا تو ماشین نمی موند ولی الان خدا رو شکر بهتره

درست میشه بخاطر کروناس ،پسر منم چون ما روابطمون خیلی محدود بود اینطوری بود ب مرور درست شد ،سعی کن بی ...

ان شاء الله همینطور که می فرمایید باشه