2777
2789
عنوان

بیاین کمک بچم شیر خشکیه

143 بازدید | 30 پست

بعد اسهال هست روزی سه بار به دکتر زنگ زدم گفت نمیخاد بیاریش بهش ال اف بده تا یکسالگی

منم آپتامیل قبلا میدادم

بعد اینکه اسهالش روزی که شوهرم میخاست بره شیرخشک بگیره قطع شد بهش گفتم خوب شده آپتامیل بگیر اونا ده قوطی آپتامیل گرفته حالا بعد اینکه گرفت دوباره اسهال پسرم برگشت حالا سوالم اینه 

ببرم داروخانه عوض میکنه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بردم تو شهر خودمون عوض نکردم شاید برای شما عوض کنن. شکم روزی سه بار کار کنه طبیعی اشکال نداره. پسر من از وقتی پپتی جونیور میخوره مدفوع اش آبکی. نمیدونم اسهال بحساب میاد؟

خدا شکرت بابت همه نعمتهایت. خدایا من و همه عزیزانم را همیشه سالم و سلامت و دلخوش نگهدار به حق بزرگی و مهربانی ات

من بردم تو شهر خودمون عوض نکردم شاید برای شما عوض کنن. شکم روزی سه بار کار کنه طبیعی اشکال نداره. پس ...

اره دیگه ابکی اسهاله ولی خوب دکترا میگن اگه در طول روز ده بار بود اون اسهاله