2777
2789
عنوان

همسرم دروغ میگه

92 بازدید | 7 پست

همسر من یه اخلاقی داره که سر چیزای بیخود و الکی بهم دروغ میگه. مثلا یه کاری کرده باشه انکار میکنه. یا هر چیز بیخودی. ما هنوز تو عقدیم. چند وقت پیش دیدم کفش نو پوشیده گفتم چه خوشگله مبارکه تازه خریدی؟ گفت نه بابا خیلییی وقت پیش خریدم. بعد امروز دیدم تو اکانت دیجی کالاش که از اونجا سفارش داده . یا مثلا چند روز پیش خونمون بود هی پیگیر یه بسته از دیجی کالا بود و میگفت اره مامانم پول داده کرم ضد چروک بگیرم. ولی خب تو لیست خریداش اصن همچین چیزی نبود و یه مقدار خورده ریز برای خودش خریده بود. من ادمی نیستم که الکی بهش گیر بدم . نمیدونم علت این دروغای بیخودش چیه؟

نمیدونم علتشو ولی از همین الان این مسئله رو جدی بگیر.وقتی گیر نمیدی ولی واسه چیزای کوچیک دروغ میکه بعدا توی زندگی راجب مسائل بزرگ و مهمم دروغ میگه

فرزندم تو هرگز به این دنیا که ارزش دیدن و زیستن ندارد نخواهی امد،و این تنها چیزیست که میتوانی به خاطرش به من افتخار کنی :)*کاربری مال دونفره.یه مجرد و یه متاهل.یه وقتایی سوالا و مشکلات بقیه رو هم میزاریم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم علتشو ولی از همین الان این مسئله رو جدی بگیر.وقتی گیر نمیدی ولی واسه چیزای کوچیک دروغ میکه ب ...

اره به روش میارم .ولی چندین بار تکرار کرده. مرد خوب و نجیبیه. خیلیم ساده س. میگم شاید بخاطر ترسه. مثلا فک میکنه راستشو بگه دعواش میکنم. چون مامانش خیلی دعواش میکرده و میکنه و دروغ سپر محافظتیش شده.

اره به روش میارم .ولی چندین بار تکرار کرده. مرد خوب و نجیبیه. خیلیم ساده س. میگم شاید بخاطر ترسه. مث ...

ممکنه..بهش این اطمینان رو بده که کاریش نداری

فرزندم تو هرگز به این دنیا که ارزش دیدن و زیستن ندارد نخواهی امد،و این تنها چیزیست که میتوانی به خاطرش به من افتخار کنی :)*کاربری مال دونفره.یه مجرد و یه متاهل.یه وقتایی سوالا و مشکلات بقیه رو هم میزاریم