2777
2789
عنوان

خدا میدونه کم صبرم

139 بازدید | 18 پست

خدا که میدونه صبور نیستم

هزار هزار برابر صبر کمم، صبوری کردم

دعا کردم

گریه کردم

غصه خوردم

چرا نمیشه

چقدر غصه بخورم 

چشمام تا امروز صبح هم کلی پف داشت از گریه

صبرم تموم شده

چرا نمیده؟ چرا نمیشه اونجوری که میخوام؟

کارم از صلاح و مصلحت گذشته دیگه

شاید باید تو همین شرایط بمونی و رشد و صلاحت تو همین باشه. خودت رو تغییر بده

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

شاید باید تو همین شرایط بمونی و رشد و صلاحت تو همین باشه. خودت رو تغییر بده

همه کاری کردم

خودمو تغییر دادم

شرایطو تغییر دادم

ظاهرو تغییر دادم

باطنو تغییر دادم

رشدی نداره برام

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه کاری کردمخودمو تغییر دادمشرایطو تغییر دادمظاهرو تغییر دادمباطنو تغییر دادمرشدی نداره برام

محاله باطن رو شرایط رو و خودت رو تغییر بدی و رشد نکنی

هزاران راه نرفته هست

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

نبودی تو شرایطماگه بودی راحت اینجور نمیگفتی دخترجان

همه تو زندگی شرایط سخت داریم

دیشب خاهرم بهم میگف حضرت ایوب درمقابل صبرتو کم میاره اونقدی که من بدبختی کشیدم عذاب کشیدم درد کشیدم و صبرکردم و هیچوق هیچی به نتیجه نرسید دیگه به این نتیجه رسیدم هیچی برای من نیس همه چیو رهاکردم

ولی تو جبرانِ تمام نداشته های زندگیمی :)پسرم♥️

همه تو زندگی شرایط سخت داریم

من نگفتم شرایط اسونه 

ولی هرکسی با درد یکی دیگه اشنایی نداره

نمیتونه چیزی بگه به راحتی

چون خودش تو اون شرایط هم که نیوفته رنجی به همون اندازه رو تجربه میکنه

خیلی وقته بی حس و خسته شدم دیگه فقط نشستم منتظر اینم که روزی برسه که مرگمو بیاد

خدانکنه عزیزم

ولی آدم دیگه از یه جایی به بعد میگه خب مگه من ادم نیستم

مگه من صبرم چقدره

و حس خستگی میکنه💔

ان شاالله دلت آروم بشه

خدانکنه عزیزمولی آدم دیگه از یه جایی به بعد میگه خب مگه من ادم نیستممگه من صبرم چقدرهو حس خستگی میکن ...

من9ساله تقریبا هیچ خوشی ندیدم هرچی بوده عذاب بوده درد بوده روز خوش ندیدم دیگه چقد صبرکنم چقدتحمل کنم کلا بریدم 5سال هم هس تو بدترین شرایط ممکنم ولی بازم میگم شکر 

😢💔کاش خوب بشه همه چیارزو میکنم حالت خوب بشه و شرایطتت

ممنون عزیرم دیگه بعید میدونم خوب شه ولی خب نمیدونم دیکه بریدم بعداین همه سال این همه خسته نبودم خیلی خستم خیلی زیاد