2777
2789
عنوان

خواهشن یه لحظه بیایید

196 بازدید | 17 پست

سلام خانما خواهشن کمکم کنید من چند ساله ازدواج کردم ودوتا بچه دارم ولی هیچ حسی به شوهرم ندارم از سرد بودنش حالم بهم میخوره خسته شدم می‌خوام جدا بشم با اینکه می‌دونم کسی پشتم نیس ولی سوال من اینکه جدایی با دوتا بچه میشه بنظرتون ....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زندگی بچه هاتو بخاطر یه چیز الکی خراب نکن‌. گناه دارن طفلکیا. چرا قبل از بچه دار شدن به این فکر نرسیدی؟ حتما باید دو نفرو بدبخت کنی فقط به خاطر سرد بودن؟ شاید تو هم اشکال داری که شوهرت اینطوری رفتار میکنه. به فکر اون دوتا بچه باش.

「 نَبضِ‌قَلْبِۍیَاحُسَیْن‌‌ْ ‌…(:🖤」

سلام دوستم خوبی

تو تاپیکهاتون دیدم بچه تون نارس بدنیا اومد...مشکل حرکتی داشت

الان حالش چطوره؟

چند سالشه؟راه رفتن و حرف زدنش و هوشش چطوره؟

من ملکه آبی پوش ملکه آرامش، علم، عشق و ثروت کار خود را به خدا واگذار میکنم که او بر احوال بندگان بیناست  ♣♣
سلام دوستم خوبی تو تاپیکهاتون دیدم بچه تون نارس بدنیا اومد...مشکل حرکتی داشت الان حالش چطوره؟ چند ...

سلام ممنون گلم دخترم الان دوسال ودوماهه فقط چهاردست و پا می‌ره دکترش میگه پاهاش اسپاسم اگه درست گفته باشم دارن واز نظر هوش و حواس هیچ مشکلی نداره

سلام ممنون گلم دخترم الان دوسال ودوماهه فقط چهاردست و پا می‌ره دکترش میگه پاهاش اسپاسم اگه درست گفته ...

حرف میزنه؟

چند ماهگی بدنیا اومد و با چه وزنی؟

چند وقت بیمارستان بود؟

علت تولد زودترش چی بود؟

من ملکه آبی پوش ملکه آرامش، علم، عشق و ثروت کار خود را به خدا واگذار میکنم که او بر احوال بندگان بیناست  ♣♣
حرف میزنه؟ چند ماهگی بدنیا اومد و با چه وزنی؟ چند وقت بیمارستان بود؟ علت تولد زودترش چی بود؟

۲۷هفته بدنیا اومد باوزن یک کیلو برای دو ماه تو بیمارستان بستری شد علتش کیسه آب پاره شدالان چندتا کلمه کوتاه رو میگه