فدای مدیر عضویت: 1399/11/08 تعداد پست: 224 عنوان خواهشن یه لحظه بیایید | مشاهده متن کامل بحث + 196 بازدید | 17 پست سلام خانما خواهشن کمکم کنید من چند ساله ازدواج کردم ودوتا بچه دارم ولی هیچ حسی به شوهرم ندارم از سرد بودنش حالم بهم میخوره خسته شدم میخوام جدا بشم با اینکه میدونم کسی پشتم نیس ولی سوال من اینکه جدایی با دوتا بچه میشه بنظرتون .... 1400/06/07 | 14:10 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
اهونور عضویت: 1400/07/12 تعداد پست: 1692 عزیزم طلاق آخرین مرحله است اتفاقا دیروز یه خانومی به موسسه مراجعه کرده بودن که خواهرشون مشکل شمارو داشت با این تفاوت که ایشون هنوز بچه نداشتن آقا جانم صاحب الزمانم بیا تا دردمان درمان کنی😔🤲عاشق همسر ودخترم هستم 😘😍برای سلامتی وعاقبت بخیری خانوادم یه صلوات مهمونم میکنید تیکر بارداری خواهرمه 😍
اهونور عضویت: 1400/07/12 تعداد پست: 1692 شما قطعا با داشتن بچه شرایتتون خیلی سخت تره آقا جانم صاحب الزمانم بیا تا دردمان درمان کنی😔🤲عاشق همسر ودخترم هستم 😘😍برای سلامتی وعاقبت بخیری خانوادم یه صلوات مهمونم میکنید تیکر بارداری خواهرمه 😍
اهونور عضویت: 1400/07/12 تعداد پست: 1692 بعضی از مرد ها ذاتا شیوه محبت کردنشون فرق میکنه مشکل دیگه ای هم دارید آقا جانم صاحب الزمانم بیا تا دردمان درمان کنی😔🤲عاشق همسر ودخترم هستم 😘😍برای سلامتی وعاقبت بخیری خانوادم یه صلوات مهمونم میکنید تیکر بارداری خواهرمه 😍