2777
2789

سلام ، 

من قبلا چادر سر میکردم به اجبار شوهرم سنمم کوچیک بود ، ولی وقتی بچه دار شدم چادر دیگه سر نکردم شوهرم همیشه گیر میداد وقتی چادر سر میکردم وقتی چادر سر نکردم بازم گیر داد تا الان که ۸ سال میگذره این گیر دادن الکی ادامه داره ولی وقتی یه زن میبینه که حتی زیادم لباس باز نپوشیده به شدت نگا میکنه حساسیت نشون نمیدم ولی اصلا خوشم نمیاد خب اگه دوست نداره چرا هیزه ...

؟

به کوچیک ترین کار من گیر میده غر میزنه چند بار به شدت دعوامون شده ، به رنگ موهام ، به اپلاسیون رفتنم که دیگه نمیرم دیدم خوشش نمیاد ، تو خونه ماسک میزارم برا پوستم بخدابه اونم گیر میده 

هر چه مغرورتر باشیتشنه ترند برای با تو بودنو هرچه دست نیافتنی باشیبیشتر به دنبالت می آیند؛امان از روزی که غروری نداشته باشیو بی ریا به آنها محبت کنیآن وقت تو را هیچ وقت نمی بینند؛سادهـ از کنارت عبور می کنند …

کور شن این مردا که سیرمونی ندارن 🤢

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فکرکنم این صدمین باره ک میگم مردی ک ب زنش گیر میده و محدودش میکنه خودش خرابه . الانم هرکی بیاد لگه شوهرم اینطوری نیس از شوهرش خبر نداره

برف هفت سالگی ام را به خاطر صدای مادرم دوست داشتم که می گفت پاشو ببین عجب برفی اومده برف ده سالگی را به خاطر تعطیل شدن مدرسه و خوابیدن کنار  مادرم حتی یک ساعت بیشتر. برف چهارده سالگی را به خاطر تشویش امتحانات .برف هجده سالگی را به خاطر استرس کنکور و آینده !! برف بیست سالگی را به خاطر عاشقی . هیجان عشقی که در ذهنم تا ابد ادامه داشت اما از برف بیست و پنج سالگی به بعد برف ها فقط سرد بود و سرد بود و سرد…… و خاطراتی که هرگز تکرار نخواهد شد……

برا من هیچیو دوس نداره ولی وقتی یکی رو میبینه که به خودش رسیده چشاش اینجوری میشه 😍

من از خودش خیلی سرترم خوشگلم 

چیکار کنم خستم کرده

هر چه مغرورتر باشیتشنه ترند برای با تو بودنو هرچه دست نیافتنی باشیبیشتر به دنبالت می آیند؛امان از روزی که غروری نداشته باشیو بی ریا به آنها محبت کنیآن وقت تو را هیچ وقت نمی بینند؛سادهـ از کنارت عبور می کنند …

همین دیگه چون خودش هیزه اصرار داره شما چادر بپوشی .مجبور نیستی به همه حرفای یه ادم مریض گوش بدی 

خانم هستم 🍁خوب بودن  و بدبودن  فقط برچسبیه که ادما روت میزنن بر اساس میزان نفعی که براشون داری. 🌸🌸(خطاب به یه عده اگه اهل دعوا و عقده گشایی هستی سرت به سنگ خورد چون من جواب نمیدم بگرد دنبال یه قربانیه دیگه خدا نگهدار 😛)