2777
2789

وقتی ک عقد کردیم حدود ۳ سال پیش به درخواست همسرم اینستا را پاک کردیم کلا از محتواش خوشمون نیمد الان همسرم برای کارشون باید نصب کنه میخواد شرکت بزنه حقیقتش دودلم دلم نمیخواد دست پا گیرش شم یا تو این وضع گیر بدم اما خودش گفت پاک کنیم امشب ک بهش گفتم زیاد رضایت ندارم گف باشه اگ ت بگی ن نصب نمیکنم اما نمیش واس کارش لازم .نمیخوام بگم از پشت کوه اومدیم اینستا خیلی انچنانیه ن اصلا  اما خب هر کسی رو ی چیزی حساس و اینستا این اواخر ک من میشنوم محتوا جالبی نداره البته همسرم میگ فقط در جهت کار و ارتباط با مشتری نصب میکنخ.چ رفتاری نشون بدم ب نظرتون؟؟؟

ازدواج و عشق با وجود اسارت قشنگ نیس

تو زمانی طرفتو دوس داری ک اسیرش نکرده باشی

ضمن اینکه انسان خریص میشه ب انچیزی ک منع باشه

این چیزا رو بزار واستون عادی باشه

چون ممکنه بعده ها یواشکی نصب کنه

برف هفت سالگی ام را به خاطر صدای مادرم دوست داشتم که می گفت پاشو ببین عجب برفی اومده برف ده سالگی را به خاطر تعطیل شدن مدرسه و خوابیدن کنار  مادرم حتی یک ساعت بیشتر. برف چهارده سالگی را به خاطر تشویش امتحانات .برف هجده سالگی را به خاطر استرس کنکور و آینده !! برف بیست سالگی را به خاطر عاشقی . هیجان عشقی که در ذهنم تا ابد ادامه داشت اما از برف بیست و پنج سالگی به بعد برف ها فقط سرد بود و سرد بود و سرد…… و خاطراتی که هرگز تکرار نخواهد شد……

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخه دلم نمیخواد ی سری مساعل واسمون عادی شه نمیخوام ناخواسته ی سری چیزا رو ببینیم میدونی منظورم؟؟

فکر نمیکنی این فقط پاک کردن صورت مسئله س؟

چ تو بخای چ نخای این چیزا تو جامعه دیگه عادی شده

اتفاقا اینجوری با گوشی شاید باعث بشه وقتی تو واقعیت این چیزارو ببینه دیگه چشمش حریص نباشه و هی زل نزنه

خانومی کسی ک بخاد خیانت کنه یا کسی ک چشمش هرز بپره هرطور بخاد راهشو پیدا میکنه ،زن و مرد و مجرد و متاهلم نداره