2777
2789

خانومای باردار بیاید صحبت کنیم چند هفتتونه؟دختر دارید یا پسر

بعد ۲سال ۲قلو باردارم برای سلامتیشون یه صلوات هدیه کنید فداتون بشم  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

طبیعی باردارشدی عزیزم یا بادرمان چون ۲سال زمان زیادیه من ۳ماهه اقدامم دارم دق میکنم

۲سال دقیق نه تقریبا ۱۹ماه اینا میشد که اقدام بودم اوایل زیاد جوی نگرفتم ماه های اخر داشتم روانی میشدم دیگه که هرگز بچه دار نمیشم رفتم دکتر برای چکاپ گفت مشکلی ندارین نه طبیعی باردار شدم چون تو عمه هام و مادربزرگم دوقلو هست

سلام سلااام منم هفته ۱۲ بارداریم.

انشالله بسلامت دورانو سپری کنی عزیزم رفتی غربالگری اول؟؟دوس داری چی باشه نینیت؟😍

۲سال دقیق نه تقریبا ۱۹ماه اینا میشد که اقدام بودم اوایل زیاد جوی نگرفتم ماه های اخر داشتم روانی میشد ...

خداروشکرعزیزم خیلی سخته ولی تقریبا یه سال ونیم صبرکردی ایشالا به سلامتی بغل بگیریشون عزیزم

تیکرتولد دو سالگی پسرمامانه🥰

بچه ها یه سوال

من امروز دو تا بستنی یخی خوردم که توش گلپر داشت.الان خوندم که گلپر باعث سقط میشه.آیا خطر داره؟

مرسی راهنماییم کنید

خبرنگاری از یک پیرمرد 100 ساله پرسید: راز سلامتی تو چیست!💕گفت: تا حالا با کسی بحث نکردم.  ازش پرسید:مگه میشه؟!گفت:حق با شماست نمیشه!👌👌