2777
2789
عنوان

خانومای باردار بیاین حرف بزنیم دلم پوکید

| مشاهده متن کامل بحث + 286 بازدید | 87 پست
خداروشکرعزیزم خیلی سخته ولی تقریبا یه سال ونیم صبرکردی ایشالا به سلامتی بغل بگیریشون عزیزم

انشالله بادعای خیر شما.. شما نینی ندادی گلم؟؟

بعد ۲سال ۲قلو باردارم برای سلامتیشون یه صلوات هدیه کنید فداتون بشم  
انشالله بسلامت دورانو سپری کنی عزیزم رفتی غربالگری اول؟؟دوس داری چی باشه نینیت؟😍

نه نرفتم هنوز.

بچه اولم پسره.۱۱ سالشه.خیلی دوست دارم دختر باشه این یکی

خبرنگاری از یک پیرمرد 100 ساله پرسید: راز سلامتی تو چیست!💕گفت: تا حالا با کسی بحث نکردم.  ازش پرسید:مگه میشه؟!گفت:حق با شماست نمیشه!👌👌

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

سلامت باشی.  .السانا ..

عزیزم میگن موقع زایمان برا هرکی دعا کنی بچه دارمیشه موقع زایمانت برام دعا کن زیادمنتظرنمونم مرسی عزیزم ایشالا نینیتو صحیح وسالم بغل بگیری

تیکرتولد دو سالگی پسرمامانه🥰
۲سال دقیق نه تقریبا ۱۹ماه اینا میشد که اقدام بودم اوایل زیاد جوی نگرفتم ماه های اخر داشتم روانی میشد ...

ای جووووونم چقدر خوب.

من عااااشق دو قلوام.

جنسیتشونو میدونی؟

خبرنگاری از یک پیرمرد 100 ساله پرسید: راز سلامتی تو چیست!💕گفت: تا حالا با کسی بحث نکردم.  ازش پرسید:مگه میشه؟!گفت:حق با شماست نمیشه!👌👌
بچه ها یه سوال من امروز دو تا بستنی یخی خوردم که توش گلپر داشت.الان خوندم که گلپر باعث سقط میشه.آیا ...

نه عزیزم الکی به خودت استرس نده هرچیزی بیش از اندازش مضره واینکه تو بستنی اونقدی گلپر نیس بخاد سقط کنه مثلا زعفران که میگن رو غذا مشکلی نداره دمنوشش باعث سقط میشه همیشه سعی کن چیزایی که بهش مشکوکی قبل خوردن تو نت سرچ کنی عزیزم

نه من ۳ماهه اقدامم بااین ماه

خب حالا تا ۱۲ماه طبیعی هست گلم!فولیک اسید میخوری؟؟ازمایشات قبل بارداری انجام دادی تووهمسرتون؟

نه من ۳ماهه اقدامم بااین ماه

منم ۷ ماه اقدام بودم.برای بچه دومم.

استرس نداشته باش.کاملااا بی خیال

نه عزیزم الکی به خودت استرس نده هرچیزی بیش از اندازش مضره واینکه تو بستنی اونقدی گلپر نیس بخاد سقط ک ...

مرسی عزیزم از راهنماییت.حق با توهه 

نه نرفتم هنوز. بچه اولم پسره.۱۱ سالشه.خیلی دوست دارم دختر باشه این یکی

انشالله اونیکه دوسش داری بشه عزیزم اسم گل پسرت چیه

خب حالا تا ۱۲ماه طبیعی هست گلم!فولیک اسید میخوری؟؟ازمایشات قبل بارداری انجام دادی تووهمسرتون؟

اره خودم که ازمایش هورمونیم حتی دادم گفتن سالمی مشکلی برا باردارشدنت نداری ولی همسرم نه نداده یدفولیک میخورم همسرمم زینک پلاس

تیکرتولد دو سالگی پسرمامانه🥰
انشالله اونیکه دوسش داری بشه عزیزم اسم گل پسرت چیه

سامیار😍