2777
2789
عنوان

خانومای باردار بیاین حرف بزنیم دلم پوکید

| مشاهده متن کامل بحث + 286 بازدید | 87 پست
اره خودم که ازمایش هورمونیم حتی دادم گفتن سالمی مشکلی برا باردارشدنت نداری ولی همسرم نه نداده یدفولی ...

اسید فولیک خالی میگن بهتره بخوری واینکه همسرت حتما ازمایش اسپرم بده اگه مشکلی داشت درمان کنه الان خیلی زباد شده مشکل کمبود اسپرم و عدم تحرک اسپرم

بعد ۲سال ۲قلو باردارم برای سلامتیشون یه صلوات هدیه کنید فداتون بشم  

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

سلام منم نی نیم دختره و هفته ۳۷ هستم این اخراش خیلی سخته دعا کنید زود تر زایمان کنم 

اسمشو چی میذاری گلم؟دیگه چیزی نمونده عزیزمممم یکم دیگه تحمل کنی نینی خوشگلت بغلته

نمیتونم بیخیال باشم خودمم روعصابمم بااین اخلاقم

درکت میکنم.منم توی اون ماه هایی که نمیشد به خدا باورت نمیشه همش دنبال علایم بودم و

تا اینکه این ماه بیخیال شدم.چون این ماه گفتم بچه اسفندی میشه نشد هم نشد.اقدام داشتم ولی نه جدی.چون فکر نمیکردم بشه.در کمااال ناباوری بیبیچکم مثبت شد.فکر کن بعد از ۹ روز بیبی چک زدم منی که از دو روز قبل از پریود بیبی چک دستم بود.😍

خبرنگاری از یک پیرمرد 100 ساله پرسید: راز سلامتی تو چیست!💕گفت: تا حالا با کسی بحث نکردم.  ازش پرسید:مگه میشه؟!گفت:حق با شماست نمیشه!👌👌
اسید فولیک خالی میگن بهتره بخوری واینکه همسرت حتما ازمایش اسپرم بده اگه مشکلی داشت درمان کنه الان خی ...

اره این ماهم نشه ماه بعد میفرستمش دلم ولی براش میسوزه همه میگن تا یه سال صبر کن بعد ولی من تحمل ندارم اصلا  خودم قبل اقدامم رفتم که خیالم راحت شه سالمم خداروشکر مشکلی نداشتم الان از طرف شوهرم ولی استرس دارم اونم بده خیالم تخت میشه

تیکرتولد دو سالگی پسرمامانه🥰
درکت میکنم.منم توی اون ماه هایی که نمیشد به خدا باورت نمیشه همش دنبال علایم بودم و تا اینکه این ماه ...

خدابرات نگهش داره عزیزم اره باید بزنم به بیخیالی 

تیکرتولد دو سالگی پسرمامانه🥰
اره گلم ۲۰هفتم الان یه دختر یه پسره

ای خداااا.

چقدر خدا دوستت داره دختر

اسم نازنینشونو چی میذاری حالا.

واای من که دلم ضعف رفت.

ایشاالله به سلامت بغلشون بگیری😘😘😘

خبرنگاری از یک پیرمرد 100 ساله پرسید: راز سلامتی تو چیست!💕گفت: تا حالا با کسی بحث نکردم.  ازش پرسید:مگه میشه؟!گفت:حق با شماست نمیشه!👌👌
اره این ماهم نشه ماه بعد میفرستمش دلم ولی براش میسوزه همه میگن تا یه سال صبر کن بعد ولی من تحمل ندار ...

دلت به چی میسوزه؟؟

ای خداااا. چقدر خدا دوستت داره دختر اسم نازنینشونو چی میذاری حالا. واای من که دلم ضعف رفت. ایشاا ...

فداتشم باباشون نیکا پسند کرده😊

فداتشم باباشون نیکا پسند کرده😊

خیلی خوشکله.😍

دومیش چی؟