2777
2789
عنوان

خانومای باردار بیاین حرف بزنیم دلم پوکید

| مشاهده متن کامل بحث + 286 بازدید | 87 پست
فداتشم عزیزم ایشالا که چیزی نباشع توکل به خدا ایشالا توام بچه هات صحیح وسالم بدنیا بیان عزیزم 

انشالله گلم ممنون بابت دعای خیرت دعوت به دوستیم رو قبول کن بحرفیم

بعد ۲سال ۲قلو باردارم برای سلامتیشون یه صلوات هدیه کنید فداتون بشم  
انشالله گلم ممنون بابت دعای خیرت دعوت به دوستیم رو قبول کن بحرفیم

واکسن چی عزیزم میزنی؟

من شاغل بودم الان اصلا ریسک نمیکنم و بیرون نمیرم.کاملا خونه نشینم.شهر غریبم هستم خانوادم پیشم نیستن.پسرم و همسرم کارارو انجام میدن.منم استرااحت.و درگیر ویار😣

خبرنگاری از یک پیرمرد 100 ساله پرسید: راز سلامتی تو چیست!💕گفت: تا حالا با کسی بحث نکردم.  ازش پرسید:مگه میشه؟!گفت:حق با شماست نمیشه!👌👌

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما غربالگری رفتی دیگه درسته؟ چجوریه؟ آخه پسرم سال ۸۹ دنیا اومد اون زمان نبود.

غربالگری یه سونوگرافی داره یه آزمایش خون.هیچی نداره سادست فقط بچه رو نشون میده هرجاشو اندازه میگیره گه نرمال باشه هر چی داشته باشه نشون میده از هفته ۱۱تا۱۳میرن فک کنم غربالگری دومم از هفته ۱۶تا۲۰هست که من هفته ۱۸رفتم‌اونم مثل همون سونوگرافی هست که همه جای بدن جنینو چک میکنه و میگه سالمه و جنسیتم‌مشخص میکنه صددرصد

غربالگری یه سونوگرافی داره یه آزمایش خون.هیچی نداره سادست فقط بچه رو نشون میده هرجاشو اندازه میگیره ...

چه خوب😍

خبرنگاری از یک پیرمرد 100 ساله پرسید: راز سلامتی تو چیست!💕گفت: تا حالا با کسی بحث نکردم.  ازش پرسید:مگه میشه؟!گفت:حق با شماست نمیشه!👌👌
واکسن چی عزیزم میزنی؟ من شاغل بودم الان اصلا ریسک نمیکنم و بیرون نمیرم.کاملا خونه نشینم.شهر غریبم ه ...

واکسن از بهداشت زنگ زدن بیا بزن دوقلویی پرخطره نامانو بابام و همسرم اجازه ندادن گفتن مراقبت کن ماسک بزن واکسن ریسکه احتمالا عوارض بده و فلان

واکسن از بهداشت زنگ زدن بیا بزن دوقلویی پرخطره نامانو بابام و همسرم اجازه ندادن گفتن مراقبت کن ماسک ...

منم موندم.نمیدونم چیکار کنم.

درخواست دوستی میدم قبول کن پیام بدم

حتما عزیزم😍

سلام عزیزم ببخشید من دیشب بیهوش شدم خوابم برد پیامتوالان دیدم 

مشکلی نیست گلم در حواست دوستیم رو قبول کن تا پیام بدم

عزیزم میخوام بهت پیام بدم نمیتونم میخوای دوباره درخواست بزن 

گلم من چون درخواست دادم الان درخواس میزنم مینویسه قبلا درخواس دادید من درخواس دادم شما قبول رو بزنی حله

گلم من چون درخواست دادم الان درخواس میزنم مینویسه قبلا درخواس دادید من درخواس دادم شما قبول رو بزنی ...

اخه برامنم نیومده که بزنم قبولو میامم درخواست بدم بهت میزنه قبلا درخواستو قبول کردی

تیکرتولد دو سالگی پسرمامانه🥰