2777
2789

سلام دوستان من خیلی وقت بود که مشکلاتم رو با نامزدم اینجا در میون میزاشتم و شما همیشه به من میگفتین تموم کن همتون بلا استثنا دید منفی داشتین ما تقریبا دو ساله دوستیم با اطلاع خونواده ها و الان واقعا من کم اوردم اول یک کم از کارایی ک این ادم در حق من کرد و مینویسم بعد میگم چیشده لطفا بگین من در حقش نامردی کردم یا نه : خیلی بی ادب بود هم نسبت به خودم هم خانوادم جلو روی مادرم بهش گفت حیوون و ب خواهرم گفت بی شخصیت و خیلی چیزای دیگه ،دیگه این ک چ چیزایی پشتشون گفت به من و فحش داد بماند دست روم بلند کرده تا کوچیک ترین چیزی میگم دعوای بزرگ راه میندازه عقاید عصر حجری داره مثل اینکه زن فقط باید بگه چشم و این چیزا هزار بار تا حالا دلمو شکسته همه کادوهایی ک براش خریده بودمو جلو روم اتیش زد من ی خواهرزاده دارم ک مادرزادی یکم مشکل راه رفتن داره بهش گفت فلج افلیج ب من گفت قد کوتاهی چمیدونم فلانی هزار بار دل منو شکست هزار بار همش بهم فحش میداد اصلا منو نگه نداشت و هر چی ازم میدونست جلو خونوادم ریخت وسط اینا فقط قسمت کوچیکی از ماجرای ماست چن روز پیش اومد خودشو انداخت تو خونمون همه درارو بهم میکوبید منو محکم کوبوند ب دیوار پام کبود شد حسابی حالمونو گرفت فقط میگفت باید با من ازدواج کنی منم گفتم باشه ک فقط بره از خونمون ولی واقعا نمیتونم باهاش امشب عکسامونو چاپ کرده بود اورد دم خونمون گفت بیا بگیر نرفتم خواهرش زنگ زد ک جوابشو بده منم انقد عصبی بودم بدجوری باهاش حرف زدم نامزدم پیام داد ک دیگ سمت من نمیاد و من دلشو شکستم

فک میکنین خیلی نامردی کردم در حقش؟

الان موقعیت خونواده خودمو اونو پست بعدی بهتون میگم

من به هیچ وجه چیزی را مسخره نمیکنم ، این قدرت را دارم که به چیزی که نمی توانم درک کنم احترام بگذارم.⚠🌻

پدر من بازنشسته یک کارخونست مادرم حافظ و قاری قرآن

یک خواهرم خونه داره یک خواهرم کارمند دادگستری و داداشم رئیس اداره محیط زیست یکی از شهرای استانمون و خود من امسال رتبه کنکورم شد ۴۰۰ و اگه خدا بخواد معلم میشم

حالا اون

قبل دنیا اومدن ما خونواده هامون با هم همسایه بودن پدرش یک زن دیگه داشت با دو تا بچه ک با مادر نامزدم دوست شدن و زن اولش و طلاق داد بابام همیشه میگه بابای نامزدم میچسبیده تو کوچه زن اولشو میزده و این میرفته جدا میکردتشون مادرش هم تازه طلاق گرفته بود ک اومد زن دومش شد

دوتاشونم طلاقین

و خواهر و برادر ناتنی نامزدم و یک خواهر تنیش هم طلاق گرفتن هیچکدوم هیچ مدرک و تحصیلی ندارن من تو تاپیکای قبل از خجالتم میگفتم نامزدم دانشجوی دانشگاه فرهنگیانه اما واقعیتش اینه ک الان ۲۱ سالشه ن دانشگاه رفته ن سربازی ن پول داره ن کار ن خونه ن ماشین ن مدرک اصلا خونوادگی هیچکدومشون تحصیل کرده نیستن و دختراشون همع تو سن پایین ازدواج کردن

اینو بگم ک از حرفای نامزدم فهمیدم ک واقعا خیلی سطح فکرش کوتاه و پسته مث ادمای عصر حجر

این اقا ۷ ماه دنبالم افتاد تا قبولش کردم و الان میفهمم اصلا ب صلاح نیست این رابطه

ب نظر شما من نامردی کردم در حقش؟جوابشو پس میدم ینی؟

من به هیچ وجه چیزی را مسخره نمیکنم ، این قدرت را دارم که به چیزی که نمی توانم درک کنم احترام بگذارم.⚠🌻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه گلم.اینا که تعریف کردی والا یه زندگی بیست ساله رو میتونه بپاشونه.این که فقط یه دوستیه..بهم بزن و خودتو راحت کن.البته بعیده این پسره راحت ولت کنه

😡وقتی مخاطبم تو نیستی ،تحت هیچ شرایطی ریپلای نکن که بخوای افکار پوسیده خودت رو به زور تو مغز من بچپونی،چون اینقدر لجباز هستم که تا ته دنیا باهات کل کل کنم،حتی اگر به قیمت حذف کاربری جفتمون تموم شه..پس وقتی جوابمو بده که فقط مخاطب حرفم تویی.تاماااااام😡

ن نامردی چی؟؟؟!!!!این از نظر روانی مشکل داره و احترام ب خودش نمیزاره بیاد ب تو وخونوادت بزاره؟.

خودتو بدبخت نکن دختر بزارش کنار برای همیشه، اون ب تو بی حرمتی کرده دس روت بلندکرده اونوقت تو نامردی کردی!!!!

خدایی فازتون چیه هم لایک میکنین هم ریپ میزنین آیا   لایک نکنین پیلیززززز   بوس ماچ تا فردا  
خارج از اینکه اینهمه بیشعوریشو بهت ثابت کرده واقعا چرا فکر میکنی پسر۲۱ساله ب بلوغ فکری برای ازدواج ر ...

من اصلا همچین فکری نمیکنم

میدونستم خیلی خیلی بچست

اما خب چیکار میکردم؟با خودم میگفتم ی غلطی کردم باید پاش واستم تا خواهرم بهم گفت اگ بخوام باهاش ازدواج کنم همشون باهام قطع رابطه میکنن

نامردی در حقو بیخیال فقط تو اینو به من بگو خانوادت چطور راضی شدن تن به این وصلت بدن جادوتون کردن احتمالا با این چیزایی ک گفتی پدرت چطور راضی شده دخترشو به همچین خانواده ای که از قبل میشناخته بده خیلی به دور از واقعیت و عجیبه!

نه گلم.اینا که تعریف کردی والا یه زندگی بیست ساله رو میتونه بپاشونه.این که فقط یه دوستیه..بهم بزن و ...

به قران میتونم قسم بخورم تو این دو سال ب اندازه بیست سال پیر شدم 

امشب بعد پیاماش ک گفت دلمو شکستی انقد بد دهمه

گفت از زنای خیابونی بدتر باشم  دیگ بهت پیام بدم من اصلا جوابشو ندادم 

خیلی شره و نترس و بی ابرو

ن نامردی چی؟؟؟!!!!این از نظر روانی مشکل داره و احترام ب خودش نمیزاره بیاد ب تو وخونوادت بزاره؟. خود ...

اخه چون این اخریا همش میگفت من خودمو درست میکنم بهم فرصت بده من گفتم ن واسه همون عذاب وجدان داشتم

به قران میتونم قسم بخورم تو این دو سال ب اندازه بیست سال پیر شدم  امشب بعد پیاماش ک گفت دلمو ش ...

عزیزم این رابطه فقط تو رو افسرده میکنه و داغون.این رابطه یه رابطه سمی هست که باید هر چه زودتر خودت رو ازش بکشی بیرون

ولی بعیده پسره به این راحتی بیخیالت شه

😡وقتی مخاطبم تو نیستی ،تحت هیچ شرایطی ریپلای نکن که بخوای افکار پوسیده خودت رو به زور تو مغز من بچپونی،چون اینقدر لجباز هستم که تا ته دنیا باهات کل کل کنم،حتی اگر به قیمت حذف کاربری جفتمون تموم شه..پس وقتی جوابمو بده که فقط مخاطب حرفم تویی.تاماااااام😡

اره حتما به سزای اعمال زشتت می رسی 

حالت خوش نیست انگار 

خودت یه بار متنتو بخون یه دکتر برو این پسره رو از جنگل گیر اوردی تازه نگرانی ظلم نکرده باشی 

سرکار گذاشتی مون یا واقعا اینا اعتقاداتته خدایی دانشگاه فرهنگیان نرو و اینا رو به بچه های مردم یاد نده 

اخه چون این اخریا همش میگفت من خودمو درست میکنم بهم فرصت بده من گفتم ن واسه همون عذاب وجدان داشتم

این درست بشو نیس،درستم بشه موقتیه دوباره اوج میگیره. انقد خودتو دست پایین نگیر این بره‌یکی بهتر میاد ک هم سطحت باشه، خودتو تحقیرنکن

خدایی فازتون چیه هم لایک میکنین هم ریپ میزنین آیا   لایک نکنین پیلیززززز   بوس ماچ تا فردا  
نامردی در حقو بیخیال فقط تو اینو به من بگو خانوادت چطور راضی شدن تن به این وصلت بدن جادوتون کردن احت ...

خونوادم راضی نشدن ک

همشون گفتن قطع رابطه میکنن باهام اگ باهاش ازدواج کنم

پدرمم اصن خبر نداره فقط میدونه این خاستگارمه اگ بفهمه من با این ادم حرف زدم قسم میخورم در جا زنده ب گورم میکنه

همچنین داداشم

فقط مامانمو خواهرام خبر دارن از جزئیات

مثلا اینک اومد خونمون اونطوری کرد و نمیدونن

اگ بدونن ک زبونم لال ی شرب درست میشه

بابام فهمید اینا خاستگارمن ب مامانم گفت بگو من شمارو سی ساله میشناسم سمت خونه من بیاین پاتونو قلم میکنم

عزیزم این رابطه فقط تو رو افسرده میکنه و داغون.این رابطه یه رابطه سمی هست که باید هر چه زودتر خودت ر ...

مهم نیست بخواد اذیت کنه داداشم ی جورایی کله گنده ب حساب میاد حالشو جا میاره ازون زیاد نمیترسم

فقط ی لحظه امشب اعصابم خیلی خورد شد گفتم نکنه نامردی باشه کارم و نفرینم کنه

وگرنه من خودم بخدا اندازه بیست سال پیر شدم