2777
2789
عنوان

میشه بخونین و بگین من نامردی کردم یا نه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1632 بازدید | 144 پست
اره عزیزم میفهمم. نگا اگر شرایط خواستگارت خوبه قبول کن نزار سنت بره بالا، با خونوادت حرف بزن بگو شرا ...

اونم میترسم ازدواج کنم یک وقت محمد بیاد و خراب کنه

مثلا عکسامونو نشون بدم

اگه بخوام ازدواج کنمم قبلش باید باهاش صحیت کنم قضیع اینو تعریف کنم

چون امکانش هس نمیشه همش تنم بلرزه بترسم ازش

من به هیچ وجه چیزی را مسخره نمیکنم ، این قدرت را دارم که به چیزی که نمی توانم درک کنم احترام بگذارم.⚠🌻

تمومش کن این رابطه سمی رو 

🐣خاطره زایمان سزارین من آوین عزیزم در تاریخ ۱۲ آبان سال ۱۴۰۰ بدنیا اومد و دنیای من و باباش رو زیباتر کرد 🥰❤👶🏻                                                                            شمایی که دارید امضای من رو میخونید:🌹 لطفا برای شِفای همه ی مریض ها یه صلوات بفرستید 🌹                                  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینو ک اره ول کردم حتی اگ هیچوقت ازدواج نکنمم با این ازدواج نمیکنم اما اونارو هم نمیدونم چون خونواد ...

نمیدونم ت همه داستانا ممد وجود دارع اخه چرا😑😐🥴

هرکی هس ممد ممد چقد زیاد 

کاربر پسر هستم، عقاب آریایی 🤟. سر خم کردیم تا هم قدشون بشیم‌‌، فکر کردن قد واقعیمون اینه:).... 
بخدا پز نمیدم ولی قسم میخورم این روزا ی خاستگارایی میاد ک خودم باورم نمیشه ادمای خوب و با شخصیت و ب ...

فقط و فقط دور اين آدم رو خط قرمز بكش و ازش دوري كن

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر 
عزیزم مریضی مگ باهاش موندی

ن بابا ما اصن سه ماهه ب جز دعوا اصن حرف نمیزنیم 

اگ اینهمم طول کشید ب خاطر این بود ک کم  کم خودشو نشون داد و اینکع من میترسیدم ازش میگفتم غلطیه ک کردم باید پاش واستم تا اینکه خواهرام راضیم کردن دست بکشم ازش عوضش قول دادن پشتم واستن تا ی وقت این مشکلی درست نکنه جلوش واستن

من اگ میدونستم پشتوانه دارم زودتر ازینا تموم میکردم

من به هیچ وجه چیزی را مسخره نمیکنم ، این قدرت را دارم که به چیزی که نمی توانم درک کنم احترام بگذارم.⚠🌻
فدات گلم.موفق باشی .انشالله یکی که از همه نظر باهات جوره سر راهت قرار بگیره که تمام عذابایی که تا ال ...

الهی قربونت برم ممنون بابت ارزوی خوبت❤

مهم نیست بخواد اذیت کنه داداشم ی جورایی کله گنده ب حساب میاد حالشو جا میاره ازون زیاد نمیترسم فقط ی ...

بهش خیلی لطف کردی این مدت ک باها‌ش بودی 

میشع بدونم رابطع تون باهاش تا چ حد بود فقط چت حرف دیدن

کاربر پسر هستم، عقاب آریایی 🤟. سر خم کردیم تا هم قدشون بشیم‌‌، فکر کردن قد واقعیمون اینه:).... 
ی سوال، ب چه امیدی ایشون انتخاب کردی واس زندگی  وقتی شرایط شما از اونا بالاتره اونم میگی   ...

ن خوشگله ن زشت معمولیه

ن واسه من تحصیلو شغل زیاد مهم نیست ب خدا اگ ادم بود اصلا اینا واسم مهم نبود ولی واقعا ببخشید ی حیوون واقعی بود این اخریا میگفت عوض میشم اما من میدونم هیچکس عوض شدنی نیست

هفت ماه خواهش کرد تا قبولش کردم اولاش خیلی خوب بود اما رفته رفته خودشو نشون داد 

هی کم کم خیلی اوضاش خراب شد

منم ب حرمت خوبیاش خواستم درست کنم غافل ازینکه چیزی ک با شیر بره تو ادم با مرگ میاد بیرون

تمومش کن این رابطه سمی رو 

تموم شد

میخواستم عذاب وجدانم نداشته باشم که خداروشکر اونم رفع شد

نمیدونم ت همه داستانا ممد وجود دارع اخه چرا😑😐🥴 هرکی هس ممد ممد چقد زیاد 

من خودمم اسمم فاطمست

کلا محمد و فاطمه زیاده😬

به قران میتونم قسم بخورم تو این دو سال ب اندازه بیست سال پیر شدم  امشب بعد پیاماش ک گفت دلمو ش ...

نفرین😂😂😂😂 اینو من بهتون از طرف ی چنس مخالف میگم 

ی مرد اگر مرد باشع واقعا پسر باشع هیچ وقت  اینقد بد بخت بیچاره نیس ک نفرین کنه🥴😂 نفرین اونم ی دختر  

ب پسر و آقا بودن اون طرف شک کردم 😂😂 اون  ک باید مونث باشع اخه😂

فقط و فقط دور اين آدم رو خط قرمز بكش و ازش دوري كن

خیلی وقته برای من تموم شده

فقط میخواستم عذاب وجدان نداشته باشم

و اینکه خدا کمکم کنه و ازم دست بکشه 

همین

هر چقد عذاب کشیدم بسمه

تازه میگی دلشو شکستم؟ چطور میزارید بهتون بی احترامی کنن تاااازه این هنو نسبتی هم نداره و موقع نازخر ...

حرفات دقیقا حرفای خواهرمه دیگ

همش میگ ب چیش مینازه ک هتوز هیچی نشده این بلاهارو سر ما میاره

دو روز دیگ هممونو میگیره زیر مشت و لگد

خیلی بی تربیته

خیلی خیلی