2777
2789
عنوان

میشه بخونین و بگین من نامردی کردم یا نه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1632 بازدید | 144 پست
مهم نیست بخواد اذیت کنه داداشم ی جورایی کله گنده ب حساب میاد حالشو جا میاره ازون زیاد نمیترسم فقط ی ...

نه عزیزم.اگر اونجوری باشه که این همه زن و شوهرا که از هم جدا میشن باید نفرین ابدی بشن

وقتی در کنار هم حالتون خوب نیس،چه اصراری به ادامه رابطه دارین

باید یکی رو پیدا کنین که از نظر فرهنگی و اجتماعی و ...بهتون بخوره.هم شما هم اون پسره

😡وقتی مخاطبم تو نیستی ،تحت هیچ شرایطی ریپلای نکن که بخوای افکار پوسیده خودت رو به زور تو مغز من بچپونی،چون اینقدر لجباز هستم که تا ته دنیا باهات کل کل کنم،حتی اگر به قیمت حذف کاربری جفتمون تموم شه..پس وقتی جوابمو بده که فقط مخاطب حرفم تویی.تاماااااام😡
اره حتما به سزای اعمال زشتت می رسی  حالت خوش نیست انگار  خودت یه بار متنتو بخون یه دکتر ...

نه ببخشید

امشب چون یه جوری گفت دل منو شکستی و نامردی کردی و فلان بخدا گفتم نکنه واقعا من نامردی کردم در حقش باید میموندم و میساختم

وگرنه انقد از دستش عذاب کشیدم ک فک کنم اون دنیا یک راست بفرستنم بهشت

ب کسیم نمیتونستم اعتماد کنم باهاش حرف بزنم اینجا ب شما گفتم یکم دلم اروم بگیره

من به هیچ وجه چیزی را مسخره نمیکنم ، این قدرت را دارم که به چیزی که نمی توانم درک کنم احترام بگذارم.⚠🌻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با این چیزایی ک گفتی مراقب خودت باش با بد کسی وارد رابطه شدی تو کار اسید مسید نباشه

اره اتفاقا این روزا میرم بیرون مامانم همش زنگ میزنه مرتب یا با من میاد همش میترسه این بلایی سرم بیاره

چیکار کنم؟

خودم کردم ک لعنت بر خودم باد

امشب پیام داد گفت از یک زن خیابونی بدتر باشم اگ دیگ بهت پیام بدم

خدا کمک کنه بیخیال شه

خسته شدم

من به هیچ وجه چیزی را مسخره نمیکنم ، این قدرت را دارم که به چیزی که نمی توانم درک کنم احترام بگذارم.⚠🌻
این درست بشو نیس،درستم بشه موقتیه دوباره اوج میگیره. انقد خودتو دست پایین نگیر این بره‌یکی بهتر میاد ...

بخدا پز نمیدم ولی قسم میخورم این روزا ی خاستگارایی میاد ک خودم باورم نمیشه

ادمای خوب و با شخصیت و با ایمان و تحصیل کرده

الان قصد ازدواج ندارم اما همش خودمو لعنت میکنم ک خدایا من چقد گاگولم

بخدا پز نمیدم ولی قسم میخورم این روزا ی خاستگارایی میاد ک خودم باورم نمیشه ادمای خوب و با شخصیت و ب ...

ب نظرم قبول کن اگر میدونی شرایطشون خوبه. ول کن اینو بزار شرش کم شه

خدایی فازتون چیه هم لایک میکنین هم ریپ میزنین آیا   لایک نکنین پیلیززززز   بوس ماچ تا فردا  
نه عزیزم.اگر اونجوری باشه که این همه زن و شوهرا که از هم جدا میشن باید نفرین ابدی بشن وقتی در کنار ...

اره خب اصلا به هم نمیخوردیم

اما اون میدونه من ب نفرین و بخشش و اینا خیلی حساسم امشب اون پیامو داد ک حالم گرفته شه چون میدونه یکی ب من بگه نامردی کردی و نمیبخشمت چقد حالم بد میشه 

واقعا خواستم ببینم از نظر بقیه هم همینطوره یا ن

اما فقط خدا میدونه من چقد جلوش کوتاه اومدم و چشم گفتم بلکم درست شه این رابطه اما نشد

این الان اینجوره عروسی کنی کشتت ولش کن بره  نفهمیدین این بزهکاره

خداروشکر خیالم راحت شد

فقط همین کافیه ک خدا خودش میدونه چقد تحمل کردم و خواستم درست کنم اما نشد

بالاخره منم ادمم سنگ ک نیستم

ب علاوه اینکه خونوادمو ازون بیشتر دوس دارم نمیخوام همشون ازم ببرن به خاطر اونی ک هنور هیچی نشده این بلاهارو سر من میاره

اره خب اصلا به هم نمیخوردیم اما اون میدونه من ب نفرین و بخشش و اینا خیلی حساسم امشب اون پیامو داد ک ...

ولش کن بابا.اون نقطه ضعفت رو میدونه که اونو فرستاده.محلش نده اصلا

😡وقتی مخاطبم تو نیستی ،تحت هیچ شرایطی ریپلای نکن که بخوای افکار پوسیده خودت رو به زور تو مغز من بچپونی،چون اینقدر لجباز هستم که تا ته دنیا باهات کل کل کنم،حتی اگر به قیمت حذف کاربری جفتمون تموم شه..پس وقتی جوابمو بده که فقط مخاطب حرفم تویی.تاماااااام😡
ب نظرم قبول کن اگر میدونی شرایطشون خوبه. ول کن اینو بزار شرش کم شه

اینو ک اره ول کردم حتی اگ هیچوقت ازدواج نکنمم با این ازدواج نمیکنم

اما اونارو هم نمیدونم چون خونوادم کلا مخالف ازدواج کردن الان منن میگن زوده کلا سن ازدواج تو فامیل ما یکم بالاست

ولی بخدا انقد شکنجه روحی شدم دست محمد ک حالم از همه چی بهم میخوره 

میفهمی حالمو؟

ولش کن بابا.اون نقطه ضعفت رو میدونه که اونو فرستاده.محلش نده اصلا

ن دیگه پیاماشم جواب نمیدم کلا

دستت درد نکنه

بالاخره باید تموم مبشد

اینو ک اره ول کردم حتی اگ هیچوقت ازدواج نکنمم با این ازدواج نمیکنم اما اونارو هم نمیدونم چون خونواد ...

اره عزیزم میفهمم. نگا اگر شرایط خواستگارت خوبه قبول کن نزار سنت بره بالا، با خونوادت حرف بزن بگو شرایطشون اکی هس چرا ازدواج نکنم

خدایی فازتون چیه هم لایک میکنین هم ریپ میزنین آیا   لایک نکنین پیلیززززز   بوس ماچ تا فردا  

عزیزم مریضی مگ باهاش موندی

به جای نالیدن و غصه خوردن و بقول معروف ادای حال بدارو درآوردن دارم سعی میکنم انرژیمو مثبت کنم ، فعال باشم ، هدف داشته باشم فعلا که اتفاقات مثبتی برام افتاده نه اینکه همشون مثبت بوده نه اما از اتفاقای بدم سعی میکنم جنبه مثبتشو نگاه کنم امتحانش کنین حتما درهای رحمت و حکمت به روتون باز میشه😌😂❤️
ن دیگه پیاماشم جواب نمیدم کلا دستت درد نکنه بالاخره باید تموم مبشد

فدات گلم.موفق باشی .انشالله یکی که از همه نظر باهات جوره سر راهت قرار بگیره که تمام عذابایی که تا الان کشیدی کامل فراموش کنی🌹❤

پدر من بازنشسته یک کارخونست مادرم حافظ و قاری قرآن یک خواهرم خونه داره یک خواهرم کارمند دادگستری و ...

ی سوال، ب چه امیدی ایشون انتخاب کردی واس زندگی 

وقتی شرایط شما از اونا بالاتره اونم میگی  طرف

تحصیل نداره 

پول ندارع 

ماشین ندار

خونه ندار 

هیچی نداره

پس دلیلش چی بوده اینو میخام بدونم

البته تحصیل ربطی ب ادمیت نداره منم تحصیل ول کردم تا دیپلم بیشتر نخوندم ولی هیچ مشکلی ندارم 

دلیل انتخاب اون یارو چی میتونه باشه🤔

شاید خیلی خوشگل ه ارع خیلی دگ این مورد داره یا خیر 

کاربر پسر هستم، عقاب آریایی 🤟. سر خم کردیم تا هم قدشون بشیم‌‌، فکر کردن قد واقعیمون اینه:)....