2777
2789
عنوان

تنبلی تخمدان یا پلی کیست

| مشاهده متن کامل بحث + 263 بازدید | 27 پست
عزیزان این یه تبلیع نیست واقعا  من خودم بیمار ایشون هستم و قصدم اصلا تبلیغشون نیست

اگر واقعا کارشون خوبه میشه ادرس مطبشون رو بهم بدین؟ 

شاد ترین غمگین جهانم:(میشه واسه خونه دار شدنمون یه صلوات بفرستین؟ 🤗💝الهی به حق پنج تن آل عبا همه مستاجرا خانه دار بشن امین😔💔
این عکسی که میفرستم به دردتون میخوره چون رابطه مستیقم با تخمدان داره، روزی یک ساعت  ناحیه بین د ...

چیکار میکنه مگه

(اسمم معصومه اس)                                                         صدای خنده های خدارا میشنوی؟؟؟صدایت را شنیده و به آنچه محال میپنداری میخندد !!!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام منم مشکل پلی کیستیک دارم دیگه یواش یواش دارم کچل میشم ریزش موهام خیلی عذاب آوره😔

اره خیلی بده گلم هزار تا عوارص دیگه داره انشالله همه ما درست میشیم اگه تهران هستی و دسترسی داری حتما پیش دکتر که معرفی کردم برو

ضامن آهوست چشمان دو شهد روشنتکاش آهوی بیابان دو چشمت میشدم  ❤ممنون میشم برای مادرشدنم یه صلوات مهمونم کنی😊 این ۸۲ که تو اسممههه سنم نیستا ،خیلی پیرتر از این حرفام😂 خدای مهربونم شکرت🥺 
اگر واقعا کارشون خوبه میشه ادرس مطبشون رو بهم بدین؟ 

تهران فلاح ، ۲۰ متری ابوذر، خیابان شهید عیوض خانی، میدان گلچین کوچه شهید مهرداد بیات ، پلاک ۲۰

ضامن آهوست چشمان دو شهد روشنتکاش آهوی بیابان دو چشمت میشدم  ❤ممنون میشم برای مادرشدنم یه صلوات مهمونم کنی😊 این ۸۲ که تو اسممههه سنم نیستا ،خیلی پیرتر از این حرفام😂 خدای مهربونم شکرت🥺 
تهران فلاح ، ۲۰ متری ابوذر، خیابان شهید عیوض خانی، میدان گلچین کوچه شهید مهرداد بیات ، پلاک ۲۰

ببخشید پلاک ۵

چیکار میکنه مگه

از نطر طب سنتی مستقیم با تخمدان در ارتباط، 

مرسی گلم❤

خواهش میکنم عزیزم

منم پلی کیستیکم درمان نداره کنترلشم سخته واقعا😔

داره عزیزم امید داشته باش اول پیش یه پزشک خوب برو ازمایش هارو انجام بده و تحت کنترل باش برنامه عذایی مناسبی داشته باش از همه مهمتر ورزش روزی یه ساعت پیادروی 

منم پلی کیستیکم درمان نداره کنترلشم سخته واقعا😔

پلی کیست میدونید چیه همین فولیکول ها تخمک ها هستند که رشد میکندد و بزرگ میشن در طول چرخه قاعدگی ولی نمیترکن که قاعدگی رخ بده و در طول چند دوره طولانی همین جوری باقی میمونن

داره عزیزم امید داشته باش اول پیش یه پزشک خوب برو ازمایش هارو انجام بده و تحت کنترل باش برنامه عذایی ...

قبلا رفتم دکتر فقط قرص ضدبارداری میده 

برا حاجت دل منم دعا میکنین؟؟؟😢😔

عزیزم شما اگه تهران هستید ضرر نمیکنید که یه بار پیش این خانوم دکتر برید من خودم روش درمانمو که تازه شروع کردم بهتون میگفتم ولی خوب شاید مشکلتون از چیز دیگه باشه و خدایی نکرده مشکل اصاففه دیگهه به وجود نیاد