2777
2789
عنوان

مادر شوهرم هرروز به شوهرم میگه

| مشاهده متن کامل بحث + 1166 بازدید | 35 پست
ببین پیرزنه اینو ازش بگیری میره سراغ یه چیز دیگه. وقتی شوهرت میدونه دروغ میگه پس غصه چی رو میخوری؟؟ ...

ما آبمون مشترک بود  هی دعوا کردن جدا کردیم بلکه دست از سرمون وردان وقتی دینام وصل کردیم برا اونا هم قوی میشه ولی نمیدونم قصدش از این کارا چیه چون حس میکنم میخواد منو جلو شوهرم خراب کنه که من قدر خونه زندگی رو نمیدونم همه چی رو هدر میدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره مشت میزنه به سینم فش پدر مادری میگه برادرم نفرین میکنه جواب هم بدم بچه هاش میریزن سرم

واااای یا خداااا

به شوهرت گفتی چیکار میکنه و چی میگه؟؟

شرایطش رو داری جدا زندگی کنید ازشون؟؟

بگو خودت با پسرت اومدین خواستگاریم که بعدش اینجوری باهام رفتار کنی؟؟

واااای یا خداااا به شوهرت گفتی چیکار میکنه و چی میگه؟؟ شرایطش رو داری جدا زندگی کنید ازشون؟؟ بگو ...

شوهرم خودش میدونه اجازه نمیده حرفی به من بزنن ولی الکی میخواد بد منو به شوهرم بگه تا بین ما اختلاف بیفته