2777
2789
عنوان

مادر شوهرم هرروز به شوهرم میگه

| مشاهده متن کامل بحث + 1166 بازدید | 35 پست
بگوپولشوتومیدی اخه بتوچه

هدر دادن آب ربطی به پول دادن یا ندادن نداره 

منظورم به استارتر نیست حرف شما درست نیست

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اهمیت نده به شوهرتم بگو ک براش مهم نباشه هرچی مادرش میگه توهم بگو ک من این رفتارارو پای سنش میزارم و برام مهم نیست دوس ندارم در رابطه با این حرفای الکی و حرفای بقیه بینمون بحثی باشه.. اگه تو برات مهم نباشه و اینطوری بگی خودبخود واسه اونم بی اهمیت جلوه داده میشه! ولی اگ بهت فشار بیاد و اون از اونور گله کنه تو از این ور عصبی میشه و قطعا سر تو ک مدام پیششی خالی میکنه!

واقعنم بنظرم حرف مهمی نیست بزار هرچی میگه یگه خب😅

شوهرم میدونه دروغ میگه ولی خیلی از این حرفاش حس خوف میکنم

حس ترسیدن واسه چی 🤔 یه بار جلو شوهرت به روش بیار تا بشینه سر جاش 

لوبیاپلوباسالادشیراز سابقم 😋😍 وزن شروع ۹۸/۷۰۰ وزن فعلی  ۸۱ وزن هدف ۷۵ ولی چه کنم ارادم کمه 🥴🥴😂🤣😁 لعنت به رژیم من دلم شیرینی میخواد 🤣😁😂😁
خب شاید صدای آب میاد فکر میکنه تویی

نه من وقتی آب رو باز میکنم میبندم مطمئنم از این ناراحتم اگه باز بوده به خود من بگه نکه منتظر بمونه درس وقتی شوهرم از سر کار اومد بگه

مجردم وقتی اینجور چیزارو میبینم میگم دوری و دوستی.سعی کن اگه شرایطش دارین خونع جدا بگیرین

به جای اینکه منتظر باشم کسی بیاد زندگیم تغییر بده و خوشبختم کنه خودم باید دست به کار بشم و خودم خوشبخت ترین کنم
والا شوهرم میگه ولی باز تکرار میکنه آبمون خیلی ضعیف بود دینام وصل کردیم میگه شما آب رو باز میکنین کن ...

اگه تاثیری رو زندگی و روابط تو و شوهرت نداره اهمیت نده. بزار به همین سرگرم باشه به چیز دیگه گیر نده

اگه تاثیری رو زندگی و روابط تو و شوهرت نداره اهمیت نده. بزار به همین سرگرم باشه به چیز دیگه گیر نده

تاثیر نداره ولی میترسم تهمت کوچیکا بزرگ بشه زندگیمو خراب کنن

مجردم وقتی اینجور چیزارو میبینم میگم دوری و دوستی.سعی کن اگه شرایطش دارین خونع جدا بگیرین

خونمون جدا هس ارث پدری بود خودمون خونه ساختیم زمینش مال پدر شوهرم فوت شدن ولی خودمون ساختیم 

تاثیر نداره ولی میترسم تهمت کوچیکا بزرگ بشه زندگیمو خراب کنن

ببین پیرزنه اینو ازش بگیری میره سراغ یه چیز دیگه. وقتی شوهرت میدونه دروغ میگه پس غصه چی رو میخوری؟؟

اگه تهمت جدیدی بهت زد خیلی محکم باش و جوابش رو بده. بگو واسه شیر آب هیچی نگفتم این یکی رو دیگه نمی تونم تحمل کنم. اینجوری تو ذهن شوهرت زن با درکی محسوب میشی که مادرش رو تحمل میکنی ولی اون داره اذیت میکنه.

شاید هم آبشون خیلی ضعیفه اگه کار دیگه ای میشه کرد واسه قوی شدنش انجام بدید

مادرشوهر من زنگ میزنه خونمون بعدسه تابوق برندارم زنگ میزنه به شوهرم امروز دقیقا اینجورشد دوباره زنگ زدم میگم چراقطع میکنید میگه زیاد بوق زد برنداشتی زنگ زدم به شوهرت بعد شوهرم فکر میکنه از عمد جواب نمیدم البته بهم هیچی نمیگه ولی خب

مراتاجان بود جانان تو باشی❤❤❤
حس ترسیدن واسه چی 🤔 یه بار جلو شوهرت به روش بیار تا بشینه سر جاش 

آخه میزنه زیر حرفش ناله نفرین میکنه حتی کتک هم میزنه منم به احترام بزرگتری چیزی نمیگم برا همین نمیخوام رودرو بشم