2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ابتدایی خوندم 

به نظرم قشنگ و بدرد بخوره 

هرچند من شاغل نیستم 

امور بانکی هم واقعا شغل خوبیه و صد در صد تو بانک شاغل میشی اگه تلاش کنی

لطفا دعام کنید برسم به عشق دلم من خیلی دوسش دارم 🥺

امور بانکی

آزمون های استخدامی بانک هم دایم شرکت کن چه دولتی و چه خصوصی

بالاخره کار مرتبط پیدا میکنی

آموزش ابتدایی فقط باید سهمیه فرهنگیان باشی که دستت به جایی بند بشه

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    
دومی،تو بانک استخدام شدن پارتی میخواد

حقوق آموزش ابتدایی آزاد که بخوای توی مدارس غیرانتفاعی کار کنی خیلی پایینه!!!کلا بالاتر از دو نیم نمیدن این همه سر و کله زدن با بچه ها و زحمت و برگه تصحیح کردن و جواب پس دادن به کادر دفتر و خونواده ها و سه ماه تابستون هم بدون حقوق!!!

من ابتدایی خوندم  به نظرم قشنگ و بدرد بخوره  هرچند من شاغل نیستم  امور بانکی هم وا ...

آره امور بانکی شغل شیک و باکلاسو خوبیه اگ کارش اکی بشه ولی آموزش ابتدایی و درس دادن تو مدارس غیر انتفاعی خیلی از حقوق پایینی برخورداره سه ماه تابستون هم بدون حقوق این همه زحمت و سروکله زدن با بچه های مردمو و جواب پس دادن به کادر دفتر و خونواده هاااا😫🤦

آره امور بانکی شغل شیک و باکلاسو خوبیه اگ کارش اکی بشه ولی آموزش ابتدایی و درس دادن تو مدارس غیر انت ...

ببین امور بانکی هم سختیهای خودشو داره 

اصلا همه شغلها سخته 

محیط ادارای کلا واویلاس 

نامزدم شاغله من میدونم چیا میکشه😅

مهم علاقه خود شماس

لطفا دعام کنید برسم به عشق دلم من خیلی دوسش دارم 🥺
ببین امور بانکی هم سختیهای خودشو داره  اصلا همه شغلها سخته  محیط ادارای کلا واویلاس  ...

خودمم موندم والا نمی‌دونم چکار کنم😫🤦

دانشگاه آزاد بعد از اعلام نتایج اصلی کنکور سراسری میتونی بری حضوری ثبت نام کنی؟