2777
2789
عنوان

دعوامون شده شدید بیاین راه حل بدین

814 بازدید | 39 پست

امروز با شوهرم وحشتناک بحث کردیم میخواستم بزارم برم بخاطر این شرایط وترمینال واینا نرفتم بیاین راه کار بدید چیکار کنم بیاد منت کشی

کم محلی 

خدای مهربونم حواست به همه اونایی که جزتو کسی رو ندارن باشه .مهربون باشد عمرخیلی کوتاهه ...صد سال دیگه هیچ کدوم ازماها پیر، جوون ،بچه  ،تواین دنیا نیستیم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همین که انقدر مغروری که نمیخای بپذیری یه دعوا هر دو نفر مقصر هستن اون باید بیاد منت کشی 

فاتخه زندگیتو بخون 

مثل یه زن خوب 

برو شام خوب بپز.  قهر نکن.   ولی زیاد حرف نزن نشون بده ناراحتی   مردا خودشون اروم میشن میاد سمتت

یه قانون روانشناسی هست که میگه بعضی وقتا باید مثل خوده طرف باهاش رفتار کنی وقتی میبینی تردت کرده محل نمیده توام مثل خودش محل نده این باعث میشه خودش برگرده البته خودت باید بدونی زمانش کی و کجاس ک این قانونو انجام بدی 

آدمو غصه هایی پیر میکنه که هیچکی ازشون خبر نداره:)