2777
2789

سه روز پیش انجام دادم پوستم خیلی سرخ وسیاهه وخشکه شدید..چی کارکنم

ضد افتاب باید بیرنگ باشه حتما یا رنگی هم باشه میشه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد سه روز بايد بري حموم،آروم دست بكشي همه ي اون كبودي ها ميريزه،بايد آب بزني خودش بيوفته ها نه اينك ...

خشکیشو چی کار کنم ..خودش فقط یه لوسیون داده که نرم نمیکنه اصلا..میخندم میخواد ترک برداره صورتم...درست میشه یعنی؟

خشکیشو چی کار کنم ..خودش فقط یه لوسیون داده که نرم نمیکنه اصلا..میخندم میخواد ترک برداره صورتم...درس ...

بهت نگفت كي بري حموم؟وقتي حموم بري همه ي كبودي و خشكي ها ميريزه پوستت مشخص ميشه،فقط يه مقدار قرمزي ميمونه رو صورتت، پماد ترميم كننده بايد بزني،من بايواويل زدم احتمالا لوسيون تو هم ترميم كنندست

بهت نگفت كي بري حموم؟وقتي حموم بري همه ي كبودي و خشكي ها ميريزه پوستت مشخص ميشه،فقط يه مقدار قرمزي م ...

من پرسیدم گفت دوساعت بعد میتونی بری..

دوبار بعدش رفتم حموم

شما چند جلسه رفتین؟

جای جوش هم داشتین؟

ضد افتاب بیرنگ میزدین یا رنگی؟

ببخشید زیاد میپرسم

من پرسیدم گفت دوساعت بعد میتونی بری.. دوبار بعدش رفتم حموم شما چند جلسه رفتین؟ جای جوش هم داشتین؟ ...

يه جلسه رفتم،من بعد سه روز رفتم،صورتم كاملا خشك و سياه شده بود رفتم حموم با شامپو بچه شستم كاملا ريخت پوستم مشخص شد،من واسه فرورفتگي رفتم،سابسيژن هم همزمان كرد واسم

من پرسیدم گفت دوساعت بعد میتونی بری.. دوبار بعدش رفتم حموم شما چند جلسه رفتین؟ جای جوش هم داشتین؟ ...

ضدافتاب نميزدم فقط ترميم كننده زدم، بعدش هم كه بعد يه هفته رفتم پيشش بهم ويتامين سي داد،براي بيرون ضدافتاب ميزدم