2777
2789

همون فامیلا میگمما چکار کنم اثری نداشته باشه رو زندگیم بخدا تازه زندگیم خوب شده انقدر قبلش حسودی و هی گفتن تو چته همه چی داری که یه مشکل بزرگ پیدا کرده بودم حل شد الان زندگیم افتاده رو خوب میترسم 

پسرم همه زندگیمه لطفا برای سلامتیش عاقبت بخیرش و خوش‌بختیش صلوات می‌فرستید؟ جز پسرم کسی رو ندارم‌ هر کس فرستاد بگه منم بفرستم براش

روزانه چهارقل و آیت الکرسی بخون صدقه بذار توکل کن به خدا فکرها و انرژیها و تلقینهای منفی رو از خودت دور کن

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا فکر میکنید همه بهتون حسادت مبکنن؟

خب مشخصه از رفتارشون میفهمم دیگه وگرنه نمیگفتم خدا لعنتشون کنه

پسرم همه زندگیمه لطفا برای سلامتیش عاقبت بخیرش و خوش‌بختیش صلوات می‌فرستید؟ جز پسرم کسی رو ندارم‌ هر کس فرستاد بگه منم بفرستم براش
این توهم و که بقیه چشمت میکنن و از ذهنت پاک کن راحت زندگی کن گلم

چشم تو قرآن هست من زندگیم خوب شد تو یه سال خونه ساختم آقا چشن روز بد نبینه از اون ور شوهرم از کار اخراج شد افتاد رون پاش شکست 2ماه یه جا خواب بود همزمان پدر شوهرم فلج شد خلاصه من چه چیزها که نکشیدم خداراشکر با قانون شکر گذاری شوهرم دوباره رفت سرکارش دوباره زندگیم بهتر شد هنوزم بهم میگن ولی من صدقه و خون ریزی میدم

چشم تو قرآن هست من زندگیم خوب شد تو یه سال خونه ساختم آقا چشن روز بد نبینه از اون ور شوهرم از کار اخ ...

میدونم هست.ولی همه چیزو نباید ربط بدیم به چشم زخم 

بعضیا تا یه چیزی میشه میگن چشم خوردیم 

یا سر مسخره ترین چیزا

مثلا اونروز خواهرشوهرم میگفت فلانی تانکر خریده چشمش کردن فلان بلا سرش اومده

تااینحدشو خدایی زیاده رویه

اتفاقاتی که برا شما افتاده رو همه ش که قطعا از چشم زخم نیس.اتفاقه دیگه