2777
2789

سلام دوستان

از اونایی که ازمون استخدامی قبول شدند چندتا سوال دارم

۱_من کارشناسی برق خوندم میخوام ارشد حسابداری بخونی وا با ارشد حسابداری ازمونا شرکت کنم میخواستم بدونم اینک ارشدم با کارشناسیم یکی نباشه واسم مشکلی ایجاد میکنه؟

۲_سن ازمون های استخدامی حداکثر چنذ هست چون من الان ۲۸ سالمه و تا ارشد ازمون بدم قبول بشم و مدرک بگیر خیلی زمان میبره و اینک اگر ارشد بدون کنکور برم از پاییز برای استخدامیا دولتی ایراد میگیرن؟

۳_اگ سنم ب ازمونا میخوره از الان چطور خودمو برای ازمون های استخدامی اماده کنم و چه کتاب هایی رو بخونم ممنونم اگ جواب بدید🙏

دوستان حسابداری

۱_من میتونم ارشد بخونم البته با حسابداری مقدماتی اشنایی دارم میخواستم ببینم به مشکل برمیخورم؟

۲_چه ازمون های استخدامی با رشته حسابداری میشه شرکت کرد؟

ممنون میشم جواب بدید🙏

واسه موفقیتم یه صلوات بفرستید لطفا🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام

تو رشته حسابداری ارشد گرفتن خیلی کمکی نمیکنه. تمام مسائلی که تو کار باهاش درگیر میشید مواردیه که پایه ش مال کارشناسیه.

برای ازمونهای استخدامی نمیدونم چون اکثرا میبینم مینویسم کارشناسی و بالاتر رشته حسابداری. برداشت من اینطوره که حتما کارشناسی هم باید حسابداری باشه

من یه حسابدارم که ازقضا به دنیای رنگی بچه ها علاقمندم و دوست دارم به دنیاشون رنگ و لعاب بیشتری بدم. پس لطفا به پیج من سر بزنید و کارای کودک و نوزاد و سیسمونی رو ببینید.@Nini.room.set

ازمون خصوصی محدودیت سنی نداره و رشته شما رو زیاد میخاست ولی ۲۰ شهریور امتحانشه و گذشته 

ازمون دستگاه اجرایی هم که هنوز دفترچه نیومده برا معلمی 

با لبسانس ۳۵ 

با ارشد ۴۰ میتونی شرکت کنی 

نی نی یار دیگه سیمکارت ندارم اینبار بترکونی دیگه نمیام. 😡😡😡😡
سلام تو رشته حسابداری ارشد گرفتن خیلی کمکی نمیکنه. تمام مسائلی که تو کار باهاش درگیر میشید مواردیه ...

یعنی نظر شما اینه کارشناسی بگیرم؟

اگ الان بدون کنکور برم ۴سال زمان میبره یعنی ۳۲ سالم میشه برا ازمونا استخدامی مشکلی پیش نمیاد؟

اینک مدرک از کدوم دانشگاه رو بگیرم چی؟

مدرک فکر نکنم مهم باشه از کجا بگیری 

اینجا اطلاعات دقیق پیدا نمیکنی باید توی سایت های استخدامی جستجو کنی 

منم میخواستم ارشد روانشناسی بگیرم که بتونم آزمون استخدامی آموزش پرورش شرکت کنم حالا اینجا پرسیدم  بعضیا گفتن میشه

ازمون خصوصی محدودیت سنی نداره و رشته شما رو زیاد میخاست ولی ۲۰ شهریور امتحانشه و گذشته  ازمون ...

خیلی ممنون عزیزم اگر ارشدم با کارشناسیم یک رشته نباشه میتونم ازمون اموزش پرورش شرکت کنم؟

یعنی نظر شما اینه کارشناسی بگیرم؟ اگ الان بدون کنکور برم ۴سال زمان میبره یعنی ۳۲ سالم میشه برا ازمو ...

ازمون استخدامی هر کدوم یه سنی دارن.

در کل من خودم با اینکه سالها حسابداری و شاخه های مرتبطش رو کار کردم، هیچ وقت دنبال ازمون استخدامی نبودم. 

من یه حسابدارم که ازقضا به دنیای رنگی بچه ها علاقمندم و دوست دارم به دنیاشون رنگ و لعاب بیشتری بدم. پس لطفا به پیج من سر بزنید و کارای کودک و نوزاد و سیسمونی رو ببینید.@Nini.room.set
مدرک فکر نکنم مهم باشه از کجا بگیری  اینجا اطلاعات دقیق پیدا نمیکنی باید توی سایت های استخدامی ...

خیلی سرچ کردم چیزی پیدا نکردم اکر سایتی دارید ک توضیح کامل داده بفرستید ممنون میشم🙏

ازمون خصوصی محدودیت سنی نداره و رشته شما رو زیاد میخاست ولی ۲۰ شهریور امتحانشه و گذشته  ازمون ...

دستگاه های اجرایی مگه اموزش پرورش هم شاملش میشه؟

ازمون استخدامی هر کدوم یه سنی دارن. در کل من خودم با اینکه سالها حسابداری و شاخه های مرتبطش رو کار ...

من الان دارم مدرک فنی حرفه ای حسابداری رو میگیرم و حسابداری مقدماتی رو خوب یاد گرفتم وعملی هم قرار اموزش بدن راستش دیدم علاقه ام بیشتر تو این زمینه س یکم دیر متوجه شدم چون سنم رفته بالا ولی میخوام پیشرفت داشته باشم تو این رشته اگر میتونید راهنماییم کنی ممنون میشم عزیزم

خیلی سرچ کردم چیزی پیدا نکردم اکر سایتی دارید ک توضیح کامل داده بفرستید ممنون میشم🙏

نه عزیزم ندارم 

ببین برو ای استخدام  دفترچه استخدامی آموزش پرورش رو دانلود کن  ببین شرایط عمومی و اختصاصی شرکت در آزمون چیه