2777
2789
سلام گلم حتما دعات میکنم انجام دادی اومدی خونه بیا تعریف کن منم 5سال منتظرم😢

ممنون عزیزم♥️♥️ باشه گلم. انشالله ک به همین زودی مامان میشی عزیزم😍😍

خدایا شکرت...❤️❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه چی م خوب بود ..پاز سال برج 9رفتم آزمایش هورمونی دادم عالی بود ذخیره م..دو هفته پیش انجام دادم گف ...

ینی با دارو حل نمیشه؟ پیش ی دکتر خوب برو. ناامیدنشو عزیزم

خدایا شکرت...❤️❤️
شما امروز ای یو ای کردی؟؟درذ داشت ؟؟اسپکلوم ک وارد کرد بازش کرد درد داشت ؟؟من خیلی میترسم یه بار معا ...

آره ۱ساعت پیش انجام دادم الان تو مطب روی تخت خابیدم هنوز. 

ن اولش یکم درد داره ولی بعدش دیگ درد نداره

خدایا شکرت...❤️❤️
چقدر میترسم کاش منم قوی بودم ای وی اف حداقل میکردم اصلا تحمل اسپکلوم ندارم 😢چن دقیقه طول کشد

رازیانه خیلی بخور. میگن عااالیه. منم حالم گرفته شد.دکترم گف ک اسپرم خیلی ضعیفه احتمالا فردا هم دوباره باید بیام آی یو آی😔

خدایا شکرت...❤️❤️
ای یو ای چقدر طول می‌کشه  بی حسی نمیزنن؟؟کاش یه مرکز پیدا میشد بی حس میکردن برای ما ها ک می ...

۵دقیقه هم نمیشه.

ن بی حسی نمیزنن.دردش اندازه درد پریودیه.

ترس نداره ک عزیزم. آیت الکرسی رو بخونی ترست کمتر میشه.

خدایا شکرت...❤️❤️
رازیانه خیلی بخور. میگن عااالیه. منم حالم گرفته شد.دکترم گف ک اسپرم خیلی ضعیفه احتمالا فردا هم دوبار ...

انشالله ک باردار بشید

مگه چقد اسپرم داشتن و تحرک و مورفولوژی چنده؟

منم روز ۷ آی یو آیم

انشالله ک باردار بشید مگه چقد اسپرم داشتن و تحرک و مورفولوژی چنده؟ منم روز ۷ آی یو آیم

ممنونم عزیزم. نمیدونم فقط دکتر گف ک خیلی ضعیفه امروزم باید برم.

انشالله شما هم مامان بشی😍♥️

خدایا شکرت...❤️❤️