2777
2789
عنوان

چرا اینجوری کردن اینا 🥲

140 بازدید | 20 پست

داریم حیاط خونه رو درست میکنیم 

جوشکار و دوتا کارگرش دیروز و امروز اومدن دارن کار انجام میدن 

دیروز  از بیرون نهار گرفتیم و قشنگ خوردن تا آخر 

همسرم گفت امروز رو خودت یه چیزی درست کن براشون 

زشته هر روز غذا از بیرون بدیم بهشون انگار یه حالت از سربازکنی میشه گفت یه روز درمیون از بیرون بگیریم غذا رو 

منم لوبیاپلو مجلسی  با سالاد شیرازی و ترشی و نوشابه آماده کردم سفره رو چیدم غذای خودمو پسرمم کشیدم رفتیم اتاق 

بعد که رفتم سفره رو جمع کنم دیدم خیلی کم خوردن 

به سالادها هم اصلا دست نزدن 

واقعیت خیلی ناراحت شدم خستگی موند تو تنم 

خیلی هم خوشمزه شده بود نمی‌دونم چرا نخوردن 🥴🥴

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

معمولا کارگرا توقع غذای قوتی و پرگوشت دارن!!!به خودت نگیر خدا به سفرتون برکت بده حقشونم که میگیرن

عزیزم واقعا پرگوشت درست کردم 

خودمم فکرم بود که جون داشته باشن کار کنن 

قشنگ گوشت های تیکه ای زیاد ریختم  

ولشون کن گناهش پای خودشون 

به شوهرت میگفتی

یاد گرفتم تنها باشم خوردم زمین خودم پاشم 💪💪💪💪من به آرزوهام قول رسیدن دادم و ناامید نمیشم چون خدارو دارم🤩😍هیچ چیز رو سخت نگیر چون برات سخت میشه هیچ چیز رو بد نبین چون بد میشه همیشه خوشبین باش ولی یادت نره تو بعضی جاها خوشبین بودن زیاد کار دستت میده هاا🤣🤣🤣

ولشون کن گناهش پای خودشون به شوهرت میگفتی

شوهرم که گفت خیلی خوشمزه شده بود 

پسرمم خیلی دوست داشت

همسرم میگه شاید توقع دارن هرروز از بیرون بگیریم براشون 

ما فقط برای احترام گذاشتن گفتیم خودم درست کنم وگرنه هر روز از بیرون میگیرم براشون  

شوهرم که گفت خیلی خوشمزه شده بود پسرمم خیلی دوست داشتهمسرم میگه شاید توقع دارن هرروز از بیرون بگیریم ...

درسته

شما احترام گذاشتید زحمت کشیدید ولی اونا نمک نشناس بودن  

یاد گرفتم تنها باشم خوردم زمین خودم پاشم 💪💪💪💪من به آرزوهام قول رسیدن دادم و ناامید نمیشم چون خدارو دارم🤩😍هیچ چیز رو سخت نگیر چون برات سخت میشه هیچ چیز رو بد نبین چون بد میشه همیشه خوشبین باش ولی یادت نره تو بعضی جاها خوشبین بودن زیاد کار دستت میده هاا🤣🤣🤣

یعنی دلیلش این بوده؟ گفتم قورمه سبزی یا قیمه بپزم ها ای کاش می‌پختم

من ۲ماهه اواره خونه بقیه ان با دو تا بچه. شوهرم از قبل عید رقته دنیال کار. هنوز کاری پیدا نکرده. اینقدر ضعف داریم ک باور کن برنج خشک میبینم حالن بد میشه

بچه هام اینقدر برنج هندی   و سالاد خوردن ۱ماهه مریص شده

چقدر اون کارگرا زو درک کردم خدایا

لطفا دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.خونه به رهن بره و پولم ازاد بشه.دیگه کشش ندارم موهام سفید شد

به نظرت دیگه حاضری بگیرم براشون یا فردا قیمه بپزم یا قورمه سبزی

لطفا حاطری بخر. اگه مرغ داسته باشه یا کباب باشه عالیه

خدا عوضش ب پولتون برکت بده

لطفا دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.خونه به رهن بره و پولم ازاد بشه.دیگه کشش ندارم موهام سفید شد

به نظرت دیگه حاضری بگیرم براشون یا فردا قیمه بپزم یا قورمه سبزی

نه خاضری نگیر

میخورن بخورن نمیخورن به جهنم نخورن

عزیزم واقعا پرگوشت درست کردم خودمم فکرم بود که جون داشته باشن کار کنن قشنگ گوشت های تیکه ای زیاد ریخ ...

میدونم عزیزم  دست گلت درد نکنه ادمیزاده دیگه

اونی میشم که بالاسری بگه بنده منه هااا...