2777
2789
عنوان

اینجانب خواهرشوهر بدجنسی هستم

| مشاهده متن کامل بحث + 2189 بازدید | 79 پست

منم عاشق داییم بودم چون سنشم کم هس حدود 30 سالش هس الان زن گرفته زنش دوست خدم بود ولی الان حالم از زنش بهم میخوره نمیدونم چرا 😂😐 جا مامانم من خواهر شوهرم 😉🤓😂همی زنش ی کارایی کرد ک نگووو ایقدم ناز میکنه ولی هیشکی هیچی بهش نمیگه 😂😐تا حرفی میزنم مامانم میگ بتوچه 😶🤓😂

ب چی نگا میکنی؟؟   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اون دختر بنده خدا هم اومده خوشبخت بشه 

ازتون انتظار داره اگه حتی دوسش ندارید بهش احترام بزارید 

و بچشون آخه طفل معصوم چه گناهی کرده؟؟

اینا کارای چیپ و مسخره ای هست دیگه تو این سال و قرن از این کارا دست بردارید.

اخه از وقتی حامله بود من مث پروانه میگشتم دورش  واسه زایمانش شب تا صب بیدار بودم صب مث احمقا ر ...

حتما یکاری کردی دیگع الکی جبهه نمیگیره ک

انواع کارهای تایپی انجام می‌شود 🌺🌺
اون دختر بنده خدا هم اومده خوشبخت بشه  ازتون انتظار داره اگه حتی دوسش ندارید بهش احترام بزارید ...

عزیزم کسی اذیتش نمیکنه 

فقط خوشم نمیاد ازش و باهاش حرف نمیزنم 

اگه بهش خوبی نمیکنم بدی هم نمیکنم

بخدا برد کردی😂

تازه اینو بگم که ما پنج تا خواهریم دامادمون اینا پنج تا داداشن.خواهرم چقدر خوشبخته که فقط 4تا برادر شوهر داره دامادمون هم چقدر خوشبخته که فقط 4تا خواهر خانوم داره.نه از خواهرشوهر تو زندگیشون خبری هست نه از برادر زن.

حتما یکاری کردی دیگع الکی جبهه نمیگیره ک

ب جون بچم اگه کاری کرده باشم من اون موقع ک اون عروسی کرد بندرعباس بودم یک هفته قبل زایمانش رفتم شیراز تو کل این ۹ ماه هم خییییلی باهاش خوب بودم 

چون شب عروسی حامله شد کلا من از اول عروسی تا روز زایمان شاید ده بار دیده بودمش تلفنی حرف میزدیم کلی خرید کردم براش

ولی بیخود و بی جهت زد تو پرم

منم قیدشو زدم

اخه از وقتی حامله بود من مث پروانه میگشتم دورش  واسه زایمانش شب تا صب بیدار بودم صب مث احمقا ر ...

بهتره ناراحتیت و بهش بگی تا این کینه توی دلت از بین بره حس خوبی بگیری ازشون

احتمالا با جاری و خواهرشوهرتم همینی

با مشاور صحبت کن ریشه یابی کن بعدم همیشه بگو زندگی دیگران به من ربط نداره اینقدررررر تکرار کن عادت میکنی

برای سلامتی داداشم تو رو خدا دعا کنید