2777
2789

ی دوستی داشتم رفتم خونشون اصرار کرد گفت بیا وقتی دید منو. ک بعد ازدواج یخورده چاق شده بودم و تیپم بهتر شده بود حسودیش شد دیگه هیچوقت نیومد پیشم💔

یکی دیگ ا دوستام اومد پیشم هی ازم ایراد میگرفت وای حلقه ات انگار بدله وای انگشترت چ فلانه وای بشو ۶۰ کیلو چرا ۶۵کیلویی😂😂😵‍💫😵‍💫‌

وای جهیزیه ات کمه درصورتی ک همه چی مادرم واسم خرید خودشم داشت میدید😂😂اونم از اون روز ب بعد حتی پیامی هم بهم نداد😒😒😏😏😏😏😏😏😏 

خیلی احساس تنهایی میکنم واقعا چرا مردم اینقدر بدجنس شدن؟😐😐😐😐😐

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اونوقت خودشونم زندگیاشون بد نیست خب

حسادت هیچ دلیلی نداره 

اصلا شاید هزار برابر بهتر از تو باشم ولی از حسودی بسوزن و خودشون رو خاکستر کنن

فقط کات کردن

عاشق شو ار نه روزی، کار جهان سر آید...

فقط دیگه بهشون نگو دوست، وقتی قراره دوستت نباشن دیگه، پس اهمیتی هم نداره چی گفتن

دوسندارم تنها باششششمممم اخه دردشون چیه.

اگ من مستاجرم اونا خونه از خودشون دارن دیگ چرا حسادت میکنن💔

واسه ناهارم دعوتش کرده بودم یعنی ر‌‌...ید تو روحیم

تعارف نداشته باش با هیچکس واقعا باید بیرونش میکردی من اگه بودم میکردم ولی خداروشکر هیچ دوستی ندارم😂😂

نر های هول مادر فاکر که درخواست ندین🫵🫵🫵هر نری درخواست بده مادرش خرابه🫵

حسادت هیچ دلیلی نداره اصلا شاید هزار برابر بهتر از تو باشم ولی از حسودی بسوزن و خودشون رو خاکستر کنن ...

وقتی خاست بیاد پیشم شب از خوشحالی نخوابیدم.

صبح بیدار شدم خونه رو تا تونستم تمیز کردم ناهار درست کردم با ذوق و شوق.

ولی اومد ر‌..ید تو روحیم

تعارف نداشته باش با هیچکس واقعا باید بیرونش میکردی من اگه بودم میکردم ولی خداروشکر هیچ دوستی ندارم😂 ...

عکسا عروسیمو دید گفت وای کاش اینجوری میموندی.

😐😵‍💫

دوسندارم تنها باششششمممم اخه دردشون چیه.اگ من مستاجرم اونا خونه از خودشون دارن دیگ چرا حسادت میکنن💔

عزیزم آدم حسود اصلا و ابدا مهم نیس طرفش چی داره، آیا بیشتر داره، کمتر داره، خوشبختر هست یا چی، یه چیزیه تو ذاتش که داره اول خودشو اذیت میکنه و نمیذاره آرامش داشته باشه بعد هم طرف مقابلشو.منم خیلی وقتا فکر تنها شدن اذیتم میکنه ولی حقیقت اینه که تنها شدن خیلی قشنگتر و بهتره تا رابطه داشتن با انسان حسود