2777
2789
عنوان

به چله افتادن اعتقاد دارین؟ مادر شوهر..

| مشاهده متن کامل بحث + 28153 بازدید | 177 پست
یه هفته قبل عروسی ما عروسی پسرخاله شوهرم بود سه روز بعد عروسیمون عقد برادرشوهرم چهار روز بعدش عروسی برادر جاریم اینم بگم زن پسر خاله شوهرم شب عروسی باردار شد من چهارماه بعد عروسی جاریمم الان حامله است جلوگیری داشت زن داداشش فعلا بچه نمیخواد
کلوچه ی فندقی شیرین شده با عسل =خوشمزه ترین دخمل دنیا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوستان من نمیدونم چطور چله میوفته ولی میدنم چله افتادن باعث سردی بین زن و شوهر البته گاهی و بچه دار نشدن میشه هر کسی هم که چله بری کرده خوب شده حالا چطور چله میبرن اونم نمیدونم خدایی
کاش میشد زندگی تکرار داشت لا اقل تکرار را یکبار داشت
ه سوال چله به کى میوفته؟ مثلا دوتا نو عروس اومدن توى مراسم من یعنى بعد از اون ها من عروسى کردم حالا چله به من افتاده یا اوناااا؟ اقا جواب منو بدییییین اخه اونا باردار شدن ولى من نشدم
میگن که اگه 40 روز اول ازدواج به عروسی بره یا قبرستون بره چله مرده یا عروس بعدی روش میفته. اینجوری هست که چله میشه
هَرجآ سوال شُد کهـ « دِلَت دَر کُجآ خوش استـــ ؟ » بی اختیــآر ... بَر دَهَنَم مَشهَـــد الرِضآستـــ
عزیزم چله بری برای باردار شدن اینه که روز آخر پریت که میخوای بری غسل کنی یه قران میذاری توی پلاستیک و لحظه خروجت از حموم میگیری زیر دوش قران رو و میگی خدایا به حق این قرآن هرچی چله رو منه بردار و بچه های سالم و صالح به من عطا کن و دعا میکنی و من خیلیا رو دیدم چله بری کردن و حامله شدن اینارو از نینی سایت کپی کردم. سالای قبل
قدر روزامونو بدونیم. حسرت گذشته رو نخوریم. زندگی همین حالاست......💖💖💖💖
میگم شاید این چله افتادن برا هرکسی نباشه!!الان من یه ماه بعد عروسیم رفتم عروسی یکی دیگه!الان چله به کدوم میفته؟؟!!

خدایا تورو بحق عزیزان درگاهت،کمک کن همه ی نی نی ها به موقع و صالح و سالم بیان بغل ماماناشون.آمین🙏

من پلی کیستیکم و باردار نشدم از قضا تو عروسیمون هم یکی از اقوام که نوزادش هنوز چهل روزش نشده بود اومد یعنی ممکنه من بعد دو بار ای وی اف به این دلیل بچه دار نشدم مادر شوهرم یبار گفته بهم ولی من جدی نگرفتم
خواهر شوهر من میگه خودش چله افتاده بوده روش و رفته چله بری کرده بعد حامله شده ! اصلا خیلی به این چیزا اعتقاد دارن من حتی میترسم اب چله بریزم رو خودم یوقت بدتر نشه
شادی روح مادرشوهرم صلوات بفرستید  اَستَغفِرُالله رَبّی وَ اَتوبُ اِلَیه