2777
2789
عنوان

زایمان در بیمارستان بهمن

11269 بازدید | 64 پست

من هفته ۳۶ هستم و البته بارداری دومم هستم بارداری اولم در بهمن بودم می خواستم بدونم شرایط الان بهمن از نظر کرونا و ماما و شلوغی بخش زایمان و هزینه به چه صورت

اگه کسی امسال زایمان کرده ممنون می شم راهنماییم کنه

خداوند از جایی که حسابش را نمی کنید به شما روزی می دهد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم سال ۹۵زایمان کردم.خیلی راضی بودم خدایی. الان وای میترسم. دکترمم بخمن و عرفانه فقط. امیدوارم ب ...

کدوم عرفان

الان دکتر منم عرفان نیایش ولی با اونکه بیمارستان  باهام طرف قرارداد داره اذیت می کنه می گه باید با توافق پزشک از بیمه استفاده کنی حالا دکتر من اصلا طرف قرارداد با هیچ بیمه ای نیست حالا باید برم بهمن ببینم اونجا هم همینطور

کدوم عرفان الان دکتر منم عرفان نیایش ولی با اونکه بیمارستان  باهام طرف قرارداد داره اذیت می کن ...

عرفان نیایش.

به توافق پزشک چیکار داره🥴

البته بعضب دکترا با بیمه کار نمیکنن حوصله ندارن

تورو سننه قربونت برم!!!!
منم سال ۹۵زایمان کردم.خیلی راضی بودم خدایی. الان وای میترسم. دکترمم بخمن و عرفانه فقط. امیدوارم ب ...

۵ سال پیش که عالی بود الان رو نمی دونم 

همون ۵ سال پیش هم همسرم اینقدر به این پرستار و اون پرستار پول داد تا من از اتاق دو تخته رفتم اتاق خصوصی اونجا اون موقع که اتاق خصوصی ماجرا بود

برام دعا کن الان تو پیکیم شرایط افتضاح

۵ سال پیش که عالی بود الان رو نمی دونم  همون ۵ سال پیش هم همسرم اینقدر به این پرستار و اون پرس ...

خیلی ترسناکه.سعی کن اتاق خصوصی دوباره جور کنی.انشاالله که چیزی نمیشه.من دوس داشتم نیکان زایمان کنم یا گاندی که دکترم نیس.نمیتونمم اعتماد کنم به کس دیگه

تورو سننه قربونت برم!!!!
عرفان نیایش. به توافق پزشک چیکار داره🥴 البته بعضب دکترا با بیمه کار نمیکنن حوصله ندارن

عزیزم عرفان نیایش برو اونجا خلوت من دیروز رفتم دیدم

ولی حالا باید با دکترم صحبت کنم ولی ازش چه توقعی داشته باشم وقتی طرف قرارداد بیمه من نیست

عزیزم عرفان نیایش برو اونجا خلوت من دیروز رفتم دیدم ولی حالا باید با دکترم صحبت کنم ولی ازش چه توقع ...

حقیقتا من شهریور پارسال یه سقط داشتم تو عرفان.

که حالم بهم خورد از اونجا.سالنش که خر تو خره.انققققد ادم پره.

پرستارا و کادر درمانشم افتضاح به معنی واقعی

تورو سننه قربونت برم!!!!