2777
2789
چند وقته جداشدین؟

۳ ماه

( لینک داستان زندگیم ) اول از همه بگم جواب سوال پر تکرارتون رو! من مشاور نیستم ولی وقتی با کسی حرف میزنم که منو نمیشناسه اولین سوالش اینه که شما مشاوری؟!😜😁 ولی بر اساس مطالعات و تجربیاتم اگه بتونم کسی رو راهنمایی کنم حتما اینکارو میکنم و خوشحالم میشم👌🏻❤ اگر با هر نظر یا تاپیک من حال دلتون بهتر شد یا به نتیجه ای رسیدین برای عاقبت بخیریمون و اینکه زودتر به هم برسیم دعا کنید🙏🏻💚اگه بعد هر لبخندی خداروشکر نکردی! حق نداری بعد هر اشکی گله مندش باشی🙂🙃خدای قشنگ و مهربونم شکرت برای همه داشته ها و نداشته هام❤🤩😘
درسته که دوسش داشتی و برات خیلی سخته، ولی به عزت نفست فکر کن، به اینکه تو یه آدمی هستی که زندگی ای ر ...

نمیدونم، پیام بالامو بخون....فعلا فرصت دادیم به هم حرفامونو بزنیم راجع به زندگیمون و آینده امون....تا بعدشم خدا بزرگه...

( لینک داستان زندگیم ) اول از همه بگم جواب سوال پر تکرارتون رو! من مشاور نیستم ولی وقتی با کسی حرف میزنم که منو نمیشناسه اولین سوالش اینه که شما مشاوری؟!😜😁 ولی بر اساس مطالعات و تجربیاتم اگه بتونم کسی رو راهنمایی کنم حتما اینکارو میکنم و خوشحالم میشم👌🏻❤ اگر با هر نظر یا تاپیک من حال دلتون بهتر شد یا به نتیجه ای رسیدین برای عاقبت بخیریمون و اینکه زودتر به هم برسیم دعا کنید🙏🏻💚اگه بعد هر لبخندی خداروشکر نکردی! حق نداری بعد هر اشکی گله مندش باشی🙂🙃خدای قشنگ و مهربونم شکرت برای همه داشته ها و نداشته هام❤🤩😘

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم، پیام بالامو بخون....فعلا فرصت دادیم به هم حرفامونو بزنیم راجع به زندگیمون و آینده امون....ت ...

تاجایی که یادمه مشکلتون شرایط مالی ایشون بود که البته شما گفته بودین من توقعاتمو کم میکنم وحمایتت میکنم وایشون گفتن من نمیتونم دست خالی بیام جلو،یعنی بعد 4سال شناخت حاصل نشده؟

بیشتر فکر کن عزیزم، جوری نشه که وابسته تر بشی ایشون هم شرایطش مثل قبل بمونه وبازم نتونه بیاد جلو.

راستی چند سالتونه؟شما و ایشون

تاجایی که یادمه مشکلتون شرایط مالی ایشون بود که البته شما گفته بودین من توقعاتمو کم میکنم وحمایتت می ...

مشکل اون شرایط مالی بود آره واسه این نمیخواست بیاد جلو....و هنوزم نظرش همینه ....ولی ما توی این ۴ سال هیچ وقت خیلی جدی راجع به آینده حرف نزدیم! من هم از اول تمام ترسم این بوده که این همه سال صبر کردیم و پس فردا نتونیم باهم کنار بیایم! و یا خانواده هامون مخالفتی داشته باشن....خب قطعا اگر خیلی جدی بیاد جلو تمام این ترس برای من از بین میره....۴ سال ذره ذره این احساس شکل گرفته من حتی بخوام تمامش کنمم نیاز دارم ۴ سال ذره ذره از ذهن و دلم بیرونش کنم! از نظر خودم بهتریم تصمیم اینا وقتی هردو دلمون پیش همدیگه اس فرصت بدیم و تلاش کنیم من میتونم بخاطر این ۴ سال یک عمر زندگی رو به خودم حروم کنم و میتونم بخاطر این ۴ سال حداقلش چند ماه فرصت بدم تا تکلیفم مشخص بشه من مشکلی ندارم یه تایمی رو میتونیم خیلی جدی تر در ارتباط باشیم و به نتیجه برسیم و اینکه اگه داستانمو خونده باشی الان تقریبا ۱ سال و نیم یا ۲ساله که این رابطه جدی شده قبلش رابطه امون خیلی معمولی بود و حرف ازدواج نبود ولی هر دو طرف احساسمون درگیر بود‌...ما حرفامونو میزنیم تهش اگه به مشکلی برنخوردیم دیگه نمیتونه بهونه بیاره....اگرم به مشکل خوردیم حداقلش اینکه راحت تر دل میکنیم....

مشکل اون شرایط مالی بود آره واسه این نمیخواست بیاد جلو....و هنوزم نظرش همینه ....ولی ما توی این ۴ سا ...

پس یه زمان مشخص درنظر بگیر به منظور شناخت برای ازدواج ،مثلا ۶ماه وتو این مدت یه تصمیم قطعی بگیر،ماخانوما چون انتخابامون محدود، پس زمانمون کمه،زمانو از دست نده،اگر خدای نکرده به نتیجه نرسید به قول خودت ۴سالم طول میکشه که فراموشش کنی.امیدوارم بهترین تصمیم رو بگیرین

پس یه زمان مشخص درنظر بگیر به منظور شناخت برای ازدواج ،مثلا ۶ماه وتو این مدت یه تصمیم قطعی بگیر،ماخا ...

آره حتما اینکارو میکنم تمام نگرانی منم همینه که ما خانم ها انتخابمون محدوده و مجبور به انتخاب هستیم متاسفانه..... ولی قطعا یه تایم مشخصی رو در نظر میگیرم برای این موضوع .....مرسی ازت برام خیلی دعا کن❤

ان شاالله که همه چی به خیر و خوشی پیش می‌ره.توکلت به خدا باشه

ان شالله توکل به خدا😘

سلام عزیزم ممنون ازت😘 حقیقتش تو این مدت که نبودم خیلی اتفاقا افتاد بهم پیام داد و دوباره بحثامون ش ...

سلااااااام گل گلاب

عزییییییزم...راستشو بخوای خوشحال شدم ک پیام داده😎😍😘

ان‌شاءالله ب بهترین شکر ممکن کارات پیش بره

ایندفعه بیشتر مدیریت کن....نقطه نظر مشترک هم متوجه نشدم ینی چی؟!!

آره بیخیال بود و واقعا حرص‌درار...اوووففففف

آقرین ک پیام ندادی...بذار ک جدی بگیرتت

واقعا باهاش جدی حرف بزن

باید بیخیالیشو بذاره کنار

کاش ینفر از نظر مالی ساپورتش میکرد....یا اینکه شماهم  شاغل شی....نمیدونم چی بگم

خدا بزرگه

حل میشه

خیال دیدنِ رویت کند دل را چراغانی...
سلااااااام گل گلاب عزییییییزم...راستشو بخوای خوشحال شدم ک پیام داده😎😍😘 ان‌شاءالله ب بهترین شکر ...

عزیزم مرسی مهربون😍

از لحاظ تصمیماتمون برای زندگی مشترک و آینده به نظرات مشترکی برسیم....

فعلا که با هم حرف نمیزنیم یکم برخوردامون با هم سرد شده😒

کسی از نظر مالی ساپورتش نمیکنه ولی واقعا داره تلاششو میکنه تا به یه جایی برسه از نظر مالی....

توکل به خدا دعا کن برامون اتفاقای خوبی بیوفته

عزیزم مرسی مهربون😍 از لحاظ تصمیماتمون برای زندگی مشترک و آینده به نظرات مشترکی برسیم.... فعلا که ...

دلم روشنه ک اتفاقای خیلی خوبی در راهِ....با سعی و تلاش هرچیزی بدست میاد....غیرممکن برای خدا وجود نداره....تو قران داریم للانسان الا ما سعی...سوره نجم آیه۳۹ ب بعد...سعی و تلاش حتما جواب میده

عزییییییزم حل میشه ان‌شاءالله

فقط مراقب احساساتت باش

دلم روشنه ک اتفاقای خیلی خوبی در راهِ....با سعی و تلاش هرچیزی بدست میاد....غیرممکن برای خدا وجود ندا ...

عزیزدلم مرسی که انقد مهربونی😘🥰😍

ان شالله خدا از زبونت بشنوه😍

خیلیییییی دعا کن برام دعا کن عاقبتمون ختم به خیر شه🥺🤲🏻😍🥰

عزیزدلم مرسی که انقد مهربونی😘🥰😍 ان شالله خدا از زبونت بشنوه😍 خیلیییییی دعا کن برام دعا کن عاق ...

عزیزمی ک😍

قلبت مهربونه ک منه ظالمو👹 مهربون میدونی

لایق باشم حتما دعا میکنم

ان‌شاءالله مشکلاتت ب بهترین شکل ممکن و بدون دردسر برطرف شه

کل امیدت فقط و فقط ب خداجون باشه

سلام عزیزم خوبی 

چند وقته تاپیک نزدی دلمون تنگ شد گفتم حالتو بپرسم 🥺

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره